Van olyan bullterrier tenyésztő, akinek, nem teljesen fehér kutyái vannak?
Biztos, hogy van, mert én ismerek tarka bullterriereket is:)
De azt nem tudom, melyik kennelből valók...
Iszonyú mozgékony,gyakorlatilag lefáraszthatatlan.
és kicsit fafejű is - de tényleg, imádom őket, de ez hozzá tartozik az igazsághoz.:D
Voltam egy kutyás táborban, ahol az egyik kiképzőnek bullterrierje volt.
Épp kutyástul készültünk úszni, amikor egy rovöd előadást tartott, hogy a vízben veszélyes lehet, ha a kutya belénk akar csimpaszkodni, "ránk úszik", ilyenkor szóljunk rá, esetleg toljuk egy 1x-2x.
Aztán hozzátette, hogy akinek bullterrierje van, az nyomja 20x a víz alá a kutyát, és akkor talán megérti, mit NEM akarunk tőle.:D
A fafejűt szó szerint is értheted, mert bárminek nekirohan fejjel. ilyenkor 10 másodperc filmszakadás, megrázza magát és megy tovább...
A szőrhullásról nem tudok sokat, szerintem ő is vedlik tavasszal...
Én ilyenkor gyakrabban átkefélem a kutyáim bundáját - pedig mind rövid vagy középhosszú szőrű -, de így legalább annyival is kevesebb szőr kerül a teámba...:)
Jó kis fajta, de ne várj gyors, átütő sikereket a nevelésétől...:D
:D akkor tuti meglesz a közös nevező...:D
de jól gondold át, mert két fafejet megnevelni nagy kihívás!
ráadásul 2 kutya az már falka.
Ha összefognak ellened, az lesz csak az öröm...:D
Persze nem lehetetlen a feladat, de elképzelhető, hogy újra kell majd nyálazni pár kiképző könyvet...:):)
Jó kutyázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!