Lakásba bullterrier, csau csau vagy dalmata?
bullterrier.
a csau inkább öregasszonyoknak
a dalmata meg kertbe
Amelyik tetszik neked!
Nekem egy németjuhászom van a lakásba :)
MINDEN NAP KELL ELEGET MOZGATNI!!!
Ha ezt megteszed nem lesz semmi gond.
Az meg hogy a csau csau öregasszonyoknak való az egy nagy hülyeség.Inkább fiataloknak,középkorúaknak.
A három fajta közül már láttam lakásban sok bullterriert.
De mondom amelyik tetszik :)
Sok szerencsét
Egyértelműen bullterrier. Többnyire lusták, jobban tolerálnák a lakást, mint a másik két fajta.
De arra fel kell készülnöd, hogy a rövid szőrű kutyák több szőrt hullajtanak, mint a hosszú szőrűek, ismerősömnek szintén bulli van lakásban, állandóan siránkozik, hogy hiába takarít, még a gatyájában is szőr van állandóan...
Én mostanában dalmata-szerelmes vagyok. Van a fajtamentésnél is 1-2 nagyon szép darab és a barátnőm tenyészetében most születik alom.
Egy "érdekes" dolgok van ... sípolnak .. na, ezt nehezen szokom.
De egyébként igazi lakáskutya ... én ilyen fázós jószágokat még az életben nem láttam.
Dalmatának hatalmas a mozgásigénye. Nem tudom mit jelent nálad, hogy eleget mozoghatna, ismerek egy dalmatát, egy nyugdíjas bácsi neveli, naponta 3x2 órát mozgatja a kutyát és így is csak 1-2 órákat pihen utána a kutya..
A többi fajtának kevesebb a mozgásigénye, lényegében bármelyik mehet, ha tényleg ki tudod elégíteni a kutya igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!