Szeretnék egy kutyust de a szüleim nem engedik most mit tegyek? Nem tudom őket meg győzni sehogy kérlek titeket adjatok tanácsokat!
Már volt hasonló topik!
Ott azt tanácsoltuk hogy bizonyítson elöször!
A szülők két okból nem akarhatják a kutyát:
1. maguk miatt. Ők nem akarják vagy nincs igazán pénz az etetésére, netán keveset vannak otthon, kicsi a lakás stb...
Ezekben az esetekben nem nagyon tudsz mit tenni és az a jó döntés hogy nem lesz kutya...
2. Téged nem tartanak érettnek ahhoz hogy kutyád legyen vagy azt hiszik ez csak egy pillanatnyi hóbort! Valljuk be, rengeteg gyereknek ez csak egy fellángolás mint a húsvéti nyuszi amit aztán hanyagolnak...
viszont itt tudsz bizonyítani neki!
megkéred őket hogy adjanak egy virágot neked ami elég kényes ahhoz hogy valódi gondozásra, ápolásra szoruljon! ha pár hónapig felelősségteljesen locsolod, ápolod és szép lesz a növény akkor nem csak fellángolás és vélhetően gondoskodni fogsz a kutyáról is.
Ha nem locsolod, tönkremegy akkor meg kiderült ami kiderült...
Velem is ez van.
Én elfogadtam hogy majd nagy koromban veszek egyet.
EZ VAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!