Kutyát lehet bicikli mellett futtatni?
Figyelt kérdés
Állítólag a kresz tiltja. Büntettek már meg valakit érte?2012. márc. 7. 08:42
11/11 A kérdező kommentje:
Meghiszem azt,hogy az agárral nehezen lehet bírni,nehéz lehet ellenállnia ha meglát egy macskát :)
A kutyámat tavaly találtuk,mindentől fél,meg eleinte bepisilt,de még most is előfordulnak balesetek pl ma is a kocsiban,ahogy vittük oltásra :( sétánál azt vettem észre hogy nagyon menne előre,és ezért gondoltam a biciklire.Toltam mellette 10 métert,de nem izgatta, ő csak menni akart,aztán ráültem a bicóra,és ő meg olyan szépen futott mellette,meg se állt amíg nem mondtam :)Macskára nem igazán reagál,csak épp egy kicsit kell korrigálni.Persze ha kutyát látok szabadon,vagy szorosan megyünk el emberek mellett,akkor inkább leszállok és tolom.
2012. márc. 9. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!