Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek, a Nat,...

Mi a véleményetek, a Nat, geon, futó "A csodálatos kutyadoki"ról?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 06:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az ilyen vitáknál mindig két eset jut eszembe!

Mikor örökbe fogadtuk a kutyánkat akkor jópárszor elmentem más kutyákat is megsétáltatni és na ott láttam megkínzott kutyákat akikkel keményen elbántak és szörnyű volt!

A másik mikor unokatestvérem kint élt Amerikában és egy marketben a gyereke elkezdett hisztizni és ez odáig fajult hogy dobált mindent ami a kezébe került. Amikor egy konzervvel az unokatesómat(nő) nemi szerven találta akkor odament és lekevert egy nagy pofont amire abbahagyta a hisztit. Ekkor viszont kis híján meglincselték a vásárlók hogy hogyan meri megütni a gyerekét és fenyegették hogy fel fogják jelenteni!

Előbbiek ugyan olyan rosszak mint utóbbi vásárlók!

Az elvakult rajongókkal nem lehet mit kezdeni de a szélsőségesek soha nem jók!

Szerintem mindkét műsorból sokat tanulhat bárki és csak ajánlani tudom és ez a lényeg!!!

De ha sok szabadideje van valakinek akkor keresgélhet anti-videókat is...

2012. márc. 7. 13:16
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 7. 13:21
 23/34 anonim ***** válasza:
35%

Hát nem tudom, nekem baromira unszimpatikus néhány megmozdulása Ceasar Millan-nek, én nem találok túl sok használhatót a műsorában. Nagyon megjátszott az egész, ebből ne akarjon senki megtanulni kutyát nevelni, mert úgysem fog sikerülni. Fel lett kapva nagyon ez az ember, szerintem nincs benne semmi különleges, csak Magyarországon is számtalan legalább ilyen jó, ha nem sokkal jobb kutyakiképző van, csak nekik nincs ekkora reklámjuk.

Ami a legjobban zavar, hogy néha nagyon durván belerúg a kutyákba és ezt kizökkentésnek tünteti fel, persze, én is kizökkennék ha jól oldalba rúgnának.

2012. márc. 7. 16:11
 24/34 anonim ***** válasza:
62%
Cesar mellett is dolgozik egy stáb igen, operatőr, hangosító, világosító, producer stb. csakhogy ezeket az embereket ő képezte ki szakértővé, és ha kell beavatkoznak a rehabilitációs munkájában, Stillwel meg egy szinésznő aki sohasem tartott kutyát...helyette kutyakiképzők végzik a munkát...ennyit a háttérről:)
2012. márc. 7. 18:09
 25/34 Akiteki ***** válasza:
6%
Ezeket a hülyeségeket így zsigerből szeded vagy olvasod?
2012. márc. 7. 18:41
 26/34 anonim ***** válasza:

nah szóval nem linkelem de van egy video valami müsorról, amiben a kutya gazdikat dicsérik mert a kutyájuk milyen ügyesen megoldja a feladatot... nah ott a Viktória meg egy másik hölgy iszonyatos hisztit lecsap mert nem egyeznek a véleményeik... _:D

nahjó mégis megkerestem, mert ezt élvezet nézni :D

[link]

és hogy egy filmből idézek: Az emberek a jutalmazás- büntetés módszerrel megtörik a kutyák akaratát, hogy azok engedelmeskedjenek nekik....

Cesar "rugdosásáról" meg annyit, hogy Viktoria is használ pl sokkoló nyakörvet....

2012. márc. 8. 06:54
 27/34 anonim ***** válasza:
58%
jah viktoriáról annyit, (régen néztem az müsorát Spektrumon) volt olyan adás, miben azt mondta, a kutya menthetetlen, altassák el...C-nek volt egy hasonló esete, és nem azt mondta hogy el kell altatni, (a kutya nagytestű volt öregasszonnyal élt és mitologiai neve volt) megkereste az ok-okozati tényezőket, hogy a kutya miért lett aggressziv, és mivel az otthoni tanitás nem hozott eredményt, fogta, és elvitte magával a központjába, és "meggyógyította"... Viktoriánál meg nagyon sokszor volt az hogy ivartalanitani kell, vagy altatni mert a kutya kezelhetetlen...
2012. márc. 8. 07:00
 28/34 anonim ***** válasza:

Előre jelzem NEM a hozzáértésüket fogom összehasonlítani, vitatni, de:

C.M. úgy tart otthon egy egész falkát, hogy közben folyamatosan utazik jobbra-balra, világot lát, forgat, előadásokat tart... tud azokkal a szerencsétlenekkel érdemileg foglalkozni? Valószínűleg nem. Biztos vagyok benne, hogy az ottani "rehab" munkát képzett emberek végzik. 1-2kutyát sem lehet felügyelet nélkül magukra hagyni hosszabb távra, nem ám annyit amennyit ő összegyűjtött.

V.S legalább megmondja, nem tart kutyát, mert ingázik állandóan, vagy szerencsétlen cibálná keresztül állandóan a fél világon ami szintén nem tesz jót egy kutyának, vagy otthon kéne hagynia/be kéne adnia kutyapanzióba sokszor akár hetekre. Ha az ember ilyen életmódot él, hiába ért hozzá, hiába szereti őket inkább ne tartson kutyát.

A másik C.M. egy kis mexikói senki volt, aki szintén kutyakozmetikusként kezdte, van egy veleszületett tehetsége, hogy jobban megérti a kutyákat, mint sokan mások és nem esik olyan túlzásokba, mint az amerikaiak (nem kényezteti el őket). Külső szemlélőként volt pár jó meglátása a gazdagok körében, bevált az elkényeztetett kutyáiknál, ajánlották egymásnak és így befutott.

V.S. színésznőként kezdte és akkor mi van? Attól, hogy valaki ezt a hivatást választja magának még le kell nézni? Volt ő is kutyakozmetikus, kutyasétáltató és szintén rájöttek az emberek, hogy jobban ért a kutyákhoz, mint sokan közülük. A módszereik nem egyeznek, hatásosságuk vitatható. De mindkét embernek van veleszületett tehetsége és egyik sem úgy állt neki, hogy erre szakosodott volna, tehát ne mondja senki, hogy C.M. kutyapszichológus, míg V.S színésznőcske....

2012. márc. 8. 08:03
 29/34 anonim ***** válasza:

ma 06:54

http://www.youtube.com/watch?v=WA45uB2cTjY

Szerinted ő komolyan használna elektromos nyakörvet? Ha megnézed a videót, megérted.

És hogy a többi valótlan állítást is megcáfoljam... Victoria saját kutyái, és macskája:

[link]

[link]

[link]

És akik szerinte csak egy "színésznőcske", aki soha nem kutyázott korábban:

[link]

2012. márc. 8. 08:21
 30/34 Akiteki ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy ez egyik felcserélte a karrierjét az álmára, amiből mellesleg szintén meg tud élni. Bár én tehetném meg, hogy olyan munkát találjak, amiből meg is élek és állandóan kutyákkal foglalkozhatok.

A másik pedig megígérte az apukájának, hogy meg fog gazdagodni. Sikerült neki. Tökmindegy, hogy ezt tvshop vagy kutyanevelő műsorral érte-e el.

2012. márc. 8. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!