Clumber spániel kennelt tudnátok ajánlani?
Megnéztem ezt a tenyészetet. Vagy nem frissítik a honlapjukat, vagy már nem is tenyésztik őket.
Én legalábbis azt láttam, hogy van egy szuka és egy kan, a kan idén lesz 12 éves, a szuka 9 évesen meghalt. A kölykök albumban is egy 2005-ös alom van, másik fajta kutyustól...
Kérdező! Szerintem nagy az esély rá, ha ragaszkodsz ehhez a fajtához, hogy külföldi kenneleket is számba vegyél!
Na, csak kinyögöm, amit mondani akarok..
Szóval, ha ragaszkodsz ehhez a fajtához, szerintem külföldi kennelek között is nézelődj..
A clumberek gyönyörűek, de annyira ritka a fajta - nem csak Magyarországon, nálunk pl szinte nincs is, csak 1-2 példány - hogy nem fogsz minőségi kölyköt találni 400-500 ezer forint alatt. Anno én is clumbert szerettem volna, de itthon a spániel szövetség vezetőségi tagján kívül (övé a big spaniel kennel) senki nem is tenyészti. vé volt eddig az első és utolsó alom.
Keresgélj a környező országokban, szlovákiában van 1-2 kénnel tudomásom szerint. Ha megengedheted magadnak :) "Sajnos" nekem ezért lett angol cockerem. De ahogy hazahoztam a kölyköt, a fajta szerelmese lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!