Milyen élete lehet így a kutyusnak?
Én telefonon bejelenteném az állatvédőknek!
Még a legrosszabb esetben is ha elviszik egy menhelyre, semmi perc alatt befogadja egy család mert a huskykat eléggé szeretik!
De a mostani nem élet neki az biztos!
Jézusom!
Az ismerősödet is bezárnám egy olyan kis helyre és alig engedném ki, aztán megkérdezném mennyire érzi jól magát... Az ilyen minek vesz kutyát?? Ráadásul egy nagy mozgásigényűt, házőrzésre és házőrzésre alkalmatlan fajtát... Csak gratulálni tudok neki, gondolom nagyon utánanézett a fajtának mielőtt megvette... De hát jaj olyan szép farkasos kinézete van, meg jaj olyan szép kék szeme nekem olyan kell... Hányinger és pont a kedvenc fajtámat...
Nekem is huskym van, jó nagy udvarral, napi minimum egy nagy sétával, de van, hogy naponta 3-szor is megyünk.. Neki is van egy kis box, amibe nem is nagyon szoktuk becsukni, csak amikor enni kapnak a kutyák, és mivel a huskym nagyobb, mint apu kistermetű keveréke gyorsabban megeszi a kaját és, be van csukva, hogy ne vegye el a kicsitől, ennyi...
Valahova jelentsd, ha jót szeretnél a kutyusnak, mert egyértelmű, hogy nagyon szomorú ott szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!