Milyen kutyát vinnétek haza ha lehetne? Rottweiler, Stafford, pitt, Németjuhász, Kaukázusi, vagy, Csivava?
En egy rotit vagy egy nemet juhaszt.
Nagyon szeretem ezt a ket fajtat!
Mindig is vagytam egy rotira vagy egy nemet juhaszra,de sajnos egyelore meg nem kaphatok...
Én biztos, hogy Rotit vagy csivavát, tom h a kettő teljesen üti egymást, de te sem tehecc róla, h ezek teccenek neked, kül nem értem, hogy miért kell téged igy kioktatniuk, hogy teljesen különbözők a kutyafajok.. Sztem ne törődj velük, mert pl, nekem is több féle kutya tetszik és az attól függ, hogy milyen oldalról nézed a fajtákat.
Pl: roti-imádom a nagy termetű kutyákat, és nagy a kertünk is, ott jól el lenne, de ez a kutya nagy termete miatt sok helyen nem fogadható el és sok baj van vele
csivava-nagyon aranyos, szinte mindenhol elfér, de ez egy szobakutya(anyám kinyirna miatta) és olyan kerítés kell, ahol nincs olyan kis rés, ahol kiférne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!