Havanese kutyánk elég hiperaktív, mit tegyünk? (többi lent)
elég sokat sétálunk, sajnos nem mindig van lehetőségünk elengedni , tegnap 1,5 órát sétáltunk és dobáltuk neki a labdát a parkba ahol szabadon volt, ma szintén ez volt és még mindig húzott haza felé,nem tudjuk mi csináljunk már ha ez nem fárasztja le, volt a tv-be hogy nagy energia színtű kutyáknak hátizsákot tesznek a hátukra ami direkt kutyáknak van kifejlesztve, és kisebb súlyokat lehet bele tenni amennyit a kutya könnyen elbír, ara gondoltam hogy ha lehet ilyet venni M.O-n akkor veszek, ha nem akkor vmit hasonlót kitalálok..
Tippek hogy még hogy tudnánk lefárasztani??
szellemileg is naponta 2 naponta le van fárasztva
8,5 hónapos amúgy
semmi gond :)
igen elolvastam és írtam is hogy mi mindent betartunk amikor hozzánk került(9 hetesen) már akkor voltak szabályok hogy mit nem lehet és mi azt be is tartotuk és még most is folyamatosan ezt csináljuk, szóval azért mondom hogy nem hiszem hogy a sorrendel lenne gond, a másik kutyánkat is mér 9 éve így neveljük vele nincs gond ,mondjuk ő 1,5 évesen került hozzánk és nem volt ennyire eleven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!