Frontline combo - csak megelőzésre jó?
de az csak megelőzésre, vagy már meglévő bolhákra is jó?
Köszönöm
1.-nek: mindenkinek más jön be, kutyától is függ, van akinek ez, van akinek az a szer hatásos.
Frontline:
"A spot on készítmények működésének lényege, hogy a hatóanyag nem csak a cseppentett bőrfelületen hat, hanem felszívódik a bőr faggyúmirigyeiben, és így a teljes bőrfelületen aktív a paraziták ellen, amikor azok vért szívnak, a vérrel felvett fiproniltól pusztulnak el. "
Az advantix permetrint (is) tartalmaz:
"a permetrin, amely a paraziták idegpályáit túlingerli. Ennek következtében mozgászavar, bénulás, koordináció zavar léphet föl, egészen a paraziták elpusztulásáig. Az idegvégződések túlingerlése következtében fellép az un. “forró láb” hatás, ami azt jelenti, hogy a paraziták azonnal elhagyják a kutyát. A permetrin a piretroidok csoportjához tartozik, azonnali távoltartó (repellens) hatást fejt ki, valamint a parazitákat rövid időn belül elpusztítja (inszekticid/akaricid hatás)"
Én valami permetrin tartalmú készítményt ajánlanék, de mind a 2 megöli, elűzi a már meglévő bolhákat.
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!
Akkor ha jól értelmeztem, akkor a már meglévőket is megöli, és további védelmet biztosít a kullancsok és bolhák ellen, szóval a kutya nem kaphatja el a bolhákat. Tehát ha most mondjuk nem bolhás, de használom ezt, akkor nem is lehet az? Ja és akkor lehet fürdetni is miután alkalmaztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!