Mi baja lehet a kutyának? Dél körül elkezdett köhögni, vagy nem tudom minek nevezzem. Megettetük, megitattuk abbamaradt, de most megint elkezdte.
Van, hogy öt percig nem köhög, vagy még tovább, aztán megint. A torkában nem láttunk semmit.Nem is köhögének nevezném, inkább, mint mikor az öregek úgy hrácsolnak vagy nem tudom mi az :S Egyébként jól van, virgonckodik össze vissza. Jah egy év körüli puli.
Tesóm már elindult vele a dokihoz, de elfelejtett telót vinni, ezért tőletek kérdezem, hogy mi lehet!
Köszi
Jujj:( az van is az udvarban :(:( Remélem a doki ki tudja szedni és nem lesz semmi baja!
Köszi!
Várok még tippeket, ötleteket, megnyugtató történeteket!
Neked is köszönöm! De ugye, ezt a doki minden gond nélkül el tudja majd távolítani?
(utánanéztem a kennelköhögésnek, sztem nem az van neki, mert ő nem jár "társaságba")
Köszönöm
Remélem nálunk sem lesz komoly baj :)
Köszi szépen a választ. Örülök, hogy jobban van a kutyusod!
Remélem már minden rendben!
Az én kutyum (1 éves pumi keverék:) nem rég nagyon csúnyán megfázott, de lehet, h elkapta az utcán nem tudom, a doki felírt neki augmentint (antibiotikum) 1 hétig szedte, de már a hét közepén abba maradt a krahács. Az ilyen szívós fajtákat nem viszi el egy kis megfázás. :)
Remélem megússza ennyivel, v vmi aprósággal a torkán!
Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok.
Nem akadt fenn semmi a torkán, a hőmérséklete egy-két tizedfokkal volt csak magasabb a normálisnál, a mandulái kicsit meg vannak dagadva.
Konkrét betegséget nem mondott a doki, de kapott három szurit, mostmár úgy tűnik,hogy jól van :)
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!