Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyának? Dél...

Mi baja lehet a kutyának? Dél körül elkezdett köhögni, vagy nem tudom minek nevezzem. Megettetük, megitattuk abbamaradt, de most megint elkezdte.

Figyelt kérdés

Van, hogy öt percig nem köhög, vagy még tovább, aztán megint. A torkában nem láttunk semmit.Nem is köhögének nevezném, inkább, mint mikor az öregek úgy hrácsolnak vagy nem tudom mi az :S Egyébként jól van, virgonckodik össze vissza. Jah egy év körüli puli.

Tesóm már elindult vele a dokihoz, de elfelejtett telót vinni, ezért tőletek kérdezem, hogy mi lehet!

Köszi

2009. jún. 8. 15:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami megakadhatott a torkában amit nem láttok, pl: toklász
2009. jún. 8. 15:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Jujj:( az van is az udvarban :(:( Remélem a doki ki tudja szedni és nem lesz semmi baja!

Köszi!

Várok még tippeket, ötleteket, megnyugtató történeteket!

2009. jún. 8. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék hogy megakadt neki ottv alami,de lehet kennelköhögésnek is egy enyhébb változata is.
2009. jún. 8. 15:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm! De ugye, ezt a doki minden gond nélkül el tudja majd távolítani?

(utánanéztem a kennelköhögésnek, sztem nem az van neki, mert ő nem jár "társaságba")

Köszönöm

2009. jún. 8. 15:31
 5/12 anonim válasza:
100%
Nálunk is ugyanez volt a kutyával nemrég. Akkor is hűvösebb volt éjjel, és egész végig ugatott (egy süni miatt). Reggelre krákogott, meg utána egész nap... az állatorvos azt mondta, hogy valószínűleg megfázott éjszaka a torka a sok ugatástól, és hogy el fog múlni. Tényleg el is múlt másnapra.
2009. jún. 8. 15:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Remélem nálunk sem lesz komoly baj :)

Köszi szépen a választ. Örülök, hogy jobban van a kutyusod!

2009. jún. 8. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szia ha jol van a kutyus lehet csak valami szállingozo virág izé akadt meg a torkán. amig iszik és ugrál addig nincs nagy baja. majd ird meg mit mondott neki a doki.. nekem is kicsi kutyám van, ő meg csuklani szokott, de van mikor igy köhögött, és én is megijedtem fél napig. de elmulott szerencsére.. irj majd.,
2009. jún. 8. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem már minden rendben!

Az én kutyum (1 éves pumi keverék:) nem rég nagyon csúnyán megfázott, de lehet, h elkapta az utcán nem tudom, a doki felírt neki augmentint (antibiotikum) 1 hétig szedte, de már a hét közepén abba maradt a krahács. Az ilyen szívós fajtákat nem viszi el egy kis megfázás. :)

Remélem megússza ennyivel, v vmi aprósággal a torkán!

2009. jún. 8. 17:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok.

Nem akadt fenn semmi a torkán, a hőmérséklete egy-két tizedfokkal volt csak magasabb a normálisnál, a mandulái kicsit meg vannak dagadva.

Konkrét betegséget nem mondott a doki, de kapott három szurit, mostmár úgy tűnik,hogy jól van :)

Mégegyszer köszi!

2009. jún. 8. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
kennel köhögésre gondolok, ez váladékkal is jár. nem értem hogy a doki miért nem mondott semmit.
2009. jún. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!