Létezhet az hogy egy kapcsolat amely 2,5 éve abbamaradt újra kezdődjön? Vagy ez már sok idő?
Nem az számít, hogy mikor lett vége, hanem, hogy miért. Ha az egyik fél (vagy mind2) csalta a másikat, alkoholista volt (és még mindig az), vagy valami ilyen "súlyosabb" dolog, akkor nem igazán.
Ha egyszerűen "kiszerettetek" egymásból, akkor talán, de ha elsőre nem tepertetek a kapcsolatért, akkor nem biztos, hogy most fogtok, így lassan ugyanaz lesz a vége.
Persze, egy próbát megérhet.
Szerintem.
szerintem lehet ilyen:) mondjuk akkor nagyon szeretni, kedvelni kell a másikat hozzá és mindent megbeszélve kezdeni:)
és igen, attól is függ, miért szakítottak...mert ha megcsalások, meg elfogadhatatlan dolgok miatt, akkor nem tudom...mennyire...szabad újrakezdeni...
Ha mindaz megváltozott, ami miatt vége lett, és mindkét félben vannak még pozitív érzések a másik iránt.
Vigyázni kell, mert az idő a rossz dolgokat elhalványítja! Könnyen azt hiszi az ember, hogy jó volt régen, miközben nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!