Első kutyának Csau csau vagy Drótszőrű foxterrier lenne a jobb?
Lakásban lenne tartva.
A szőrével sokat tudok foglalkozni.
Ugye első kutya szóval nincs még tapasztalatom.
(szuka lesz)
köszi
Foxi.
A szőr az le van kakkantva. Nem a szőr a lényeg.
Tudni kell, hogy harci kutyának lett tenyésztve, de mivel nekem még nem volt ilyen kutyába részem, de sokkal találkoztam, tudom mondani, hogy foxi! :)
"Tudni kell, hogy harci kutyának lett tenyésztve"
Ezt ki hazudta neked? :D
Mi az hogy ki hazudta nekem?? xD Olvass már utána mielőtt itt elkezded fikázni a dolgokat okoskám... :DDD Önző védő kutya, de eredetileg harci célokra tenyésztették még a hódító mongolok.
Bizonytalan természete van és igazán senkit nem fogad el gazdájának. Ugyan hűséges lehet a gazdájához, a cirógatást, gyöngédséget nem kedveli. Csendes, zárkózott kutya.
#8 linkelj már forrást, hol olvastad ezt a baromságot :D
Ez egy harci kutya szerinted? Besírok :D
lol
"Az eredetileg rókavadászatra tenyésztett kutya, mely elég kicsi volt a rókalyukakba való bekúszáshoz, és elég nagy, hogy a többi vadászkutyával, például különféle kopókkal tarthasson, különleges egyénisége és gyors felfogása miatt mára kedvelt társasági kutya."
Harci kutya, az igen, idióta vagy #8?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!