Royal Caninról vélemények?
Szerintem nem jó. Egy ilyen árú tápnál nem azt várnám el, hogy tartalmazzon szóját és kukoricaglutént, amire a legtöbb kutya érzékenyen reagál, illetve hogy teljesen gabona alapú legyen.
A Maxi Adult-ot két kutyánál próbáltam nem egy időben. Fokozatosan tértem át rá, de mindkettő sugárban hányt tőle, valószínűleg pont a szója volt a ludas.
Ilyen összetevőkkel aránytalanul drága. Biztos vannak, akiknek bejött, és nem váltanák le semmi pénzért, de én soha többé egy kutyámat se fogom vele etetni.
Nekem sem fújta fel egyik kutyámat sem, pedig 20 éve rebesgették róla, hogy ha leállunk, akkor majd leereszt, mint a lufi. Hát nem így volt.
A Flatazorra én is esküszöm, de az mostanság már a megfizethetetlen kategória. Pedig anno pont azért váltottam a RC-ről, mert jóval olcsóbb volt a Flatazor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!