Uszkárról vélemények, tapasztalatok?
Még nem volt uszkárom, de talán egyszer... IMÁDOM őket, nagyon jó természetű fajta. Külsőre a közép méret, és apricot szín a szívem csücske:
Igaziból nem vagyok uszkár párti.De még talán a törpe uszkár fehér szinben ok.
Viszont tök jó,hogy nekik nem hullik a szőrük,mert ugy viselkedik mint az emberi haj.Azt birom bennük.És ahogy lehet őket fazonra nyiratni.
Nekem egyáltalán nem tetszik az uszkár.
Szörnyű fajta
Köszi a válaszokat!
Igazából a viselkedésére lennék kíváncsi bizonyos helyen,környezetben,mire van igényi,mire nincs stb stb!
Köszi a választ!
Kifejtenéd picit?
Hol tartod őket?
Mennyit foglalkozol velük?
stb stb
szia!
Én ismerek 3-at a városunkban, abból 2 agresszív. Az egyiket ha sétáltatja a gazdája, és meglát még egy kutyát, 2 kézzel tartja a pórázt, mert a kutya megőrül..egy középuszkár. A másik meg csak úgy kitámad a nyitott kapun...nem szeretem őket. Bár a harmadik egész aranyos. Ha van pénz kozmetikára, akkor hajrá!
Az,hogy mennyire barátságos lesz,nevelés kérdése!Minden kutya tanítható!
Semmi gond nincs az uszkárral természetével,ha jól van nevelve,van vele foglalkozva.Tudnak nagyon okosak,értelmesek lenni.Pl:A szomszédomnak az uszkárja megtanulta bevinni a gazdinak a szobába az újságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!