Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Uszkárról vélemények, tapaszta...

Uszkárról vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Még nem volt uszkárom, de talán egyszer... IMÁDOM őket, nagyon jó természetű fajta. Külsőre a közép méret, és apricot szín a szívem csücske:

[link]

2012. febr. 28. 11:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Igaziból nem vagyok uszkár párti.De még talán a törpe uszkár fehér szinben ok.

Viszont tök jó,hogy nekik nem hullik a szőrük,mert ugy viselkedik mint az emberi haj.Azt birom bennük.És ahogy lehet őket fazonra nyiratni.

2012. febr. 28. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egyáltalán nem tetszik az uszkár.

Szörnyű fajta

2012. febr. 28. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából a viselkedésére lennék kíváncsi bizonyos helyen,környezetben,mire van igényi,mire nincs stb stb!

2012. febr. 29. 07:51
 5/10 anonim válasza:
Nekünk van két óriásuszkárunk és állítom hogy a legértelmesebb és leggyorsabb felfogású kutyafajta a világon!
2012. márc. 2. 16:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Kifejtenéd picit?

Hol tartod őket?

Mennyit foglalkozol velük?

stb stb

2012. márc. 2. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:

szia!

Én ismerek 3-at a városunkban, abból 2 agresszív. Az egyiket ha sétáltatja a gazdája, és meglát még egy kutyát, 2 kézzel tartja a pórázt, mert a kutya megőrül..egy középuszkár. A másik meg csak úgy kitámad a nyitott kapun...nem szeretem őket. Bár a harmadik egész aranyos. Ha van pénz kozmetikára, akkor hajrá!

2012. márc. 2. 17:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Én hármat ismerek és tünemény mind a 3,de a gazdival nem vagyok jóban hogy tudjak érdeklődni!:)
2012. márc. 3. 07:48
 9/10 anonim válasza:
éN IMÁDOM AZ USZKÁRT A KEDVENC KUTYÁM ÉS NAGYON OKOS ÉS BÖLCS KÖNNYEN TANUL ÉS NEKEM IS VAN EGY ÉS OLYAN MINTHA A FIAM LENNE .ÁGYBA ALSZIK ÉS IMÁDOOOOOOOOOOM <3!!!!!!!!!! NÁLAM AZ 1. HELYEN VAN
2012. márc. 5. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy mennyire barátságos lesz,nevelés kérdése!Minden kutya tanítható!

Semmi gond nincs az uszkárral természetével,ha jól van nevelve,van vele foglalkozva.Tudnak nagyon okosak,értelmesek lenni.Pl:A szomszédomnak az uszkárja megtanulta bevinni a gazdinak a szobába az újságot!

2012. márc. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!