Miért szomorú a kutyám? (a többi lent)
Van két goldim,az egyik lány,a másik fiú.
Ajándékba kaptam mindkettőt!A lánnyal egy picit többet foglalkozok,mégis ő sokkal szomorúbb.A szemén látszik,hogy nem bolddog,mindég szökne....
Enni kapnak rendesen,foglalkozunk is vele(ük),van szinte napi séta.A fiú kutty szeme pedig mindég olyan aranyos,kedves.
De megtanult csak egy kicsit palóc.
Nemtom hogy miért szomorű :(
Azert ennyire szerintem nem egyertelmu a dolog. Tobb olyan szuka goldit lattam mar,akiknek alapbol szomoru kinezetu fejuk van. Lehet a tied is ilyen.
De aztan az is konnyen lehet,hogy szomoru a goldid. Gondold vegig,hogy kap-e eleg szeretet. Szerintem a goldenek egy nagyon szeretigenyes fajta. Es jo erzekuk van hozza,hogy eldontsek ki szereti oket. Pl hozzam szinte mindig odajonnek simogatasert a goldenek, ugy gondolom eruik,hogy szeretem a fajtat.
Ha játszol vele, akkor jókedvű? Szokott a másik kutyával játszani?
Egyébként a kutyák jelleme sem egyforma, nem biztos, hogy szomorú, lehet hogy csak melankólikusabb, mint a másik.
És szerintem a szomorúság egy olyan érzelmi megnyilvánulás, ami csak valami nagy trauma következtében jelentkezik kutyáknál. Egy kutya, akivel foglalkoznak, enni kap, kiegyensúlyozott, és társa is van, nem szomorkodik.
Te beszéled bele. Ilyen a szeme. é snyugodtabb alkat, Nme szomorú.
Nekem volt két babám ovis koromban. Egyiket jobban szerettem, mégis amásikkal játszottam mindig, mert "szomorú" volt. Közben meg csak a szeme úgy volt megfestve, meg a szája. Egy gumibaba volt.
Köszi a válaszokat,vajdasági vagyok,lehet ezért irtam a mindiget mindégnek,fene sem tudja!
Akkor lehet,hogy az lesz a legjobb hasonlat amit az utolsó
irt!A babás... az sem kizárt,hogy ilyen a kutyus feje,
csak én képzelek bele dolgokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!