2/25 anonim válasza:
vagy menhelyen, fajtamentőknél
3/25 anonim válasza:
Tescoban elemeset...
Természetesen tenyésztőtől!
4/25 A kérdező kommentje:
1.Fajtiszta legyen
2.kis termetű kutyát szeretnék (tehát nem lesz nagy)
3.Szombathelyen...
4.Bármilyen fajta lehet...
5.Lehetőleg 2 hónapos (ha ebben a korban már elválasztható az anyjától...)
6.ha valaki csak linket tud az is jó mert én hiába írtam be a google-ba semmi normális helyen nem találtam...
7. a kis kutya ára nem akadály...
2012. febr. 28. 21:49
5/25 anonim válasza:
ha fajtisztát szeretnél akkor menj el a menhelyre és válassz egy kistestű kölyköt. ha fajtAtisztát szeretnél akkor keress fel egy tenyésztőt vagy fajtamentőket.
6/25 anonim válasza:
mindegyik kutya fajtiszta, mert a kutya a faj.
Ha fajtatisztát szeretnél, az már más
7/25 anonim válasza:
Kicsit szűkíts még. Hosszú szőrű, rövid szőrű legyen? Mennyit mozognál vele? Milyen elvárásod lenne tőle? Szoba kutya lenne?
8/25 anonim válasza:
Bármilyen fajta? Azért nem mindegy hogy dán dog, vagy csivava. Kissé másak az igényeik...
9/25 A kérdező kommentje:
esetleg vmi telefon vagy cím elérhetőséget is tudtok írni???
link is jó :) és köszi az eddigi válaszokat :)
2012. febr. 28. 21:54
10/25 anonim válasza:
De ha kistermetű, még akkor sem mindegy, hogy könnyen kezelhető uszkár, vagy makacs westi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!