Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Westiet kint is lehet -e...

Laura456 kérdése:

A Westiet kint is lehet -e tartani?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy március végén április elején tudom hazahozni a kiskutyát,és persze házban akarjuk tartani,de napközben nem baj ha kint van ugye? Egyéb információk is érdekelnének!:)

2012. febr. 28. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Nekünk most télen is kint volt. Kibéleltük a házát, meg adtunk rá plüss kutyaruhát, és átvészelte már nem az elsőt. :) Szobatisztaságra próbáltuk szokatni, de nem akarta...
2012. febr. 28. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! :)

Én is megpróbálkozom a szobatisztaságra neveléssel már sok tanácsot kaptam,de még szeretnék sok sok ilyen választ kapni a témában!:) Köszönöm:D

2012. febr. 28. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak akkor engeditek be, amikor elmentek aludni, amúgy meg ki van b*szva a kertbe, hogy játsszon magával, akkor de, baj. Ha rendszeresen elviszitek sétálni és veletek élhet bent is, csak mondjuk akkor van kint, amikor nem vagytok otthon vagy néha kiengeditek, mert azért kint lenni jó, akkor oké. Szerintem minden kutyának a legideálisabb a kinti-benti lét, mert úgy élvezi a kert előnyeit, viszont nem érzi magát egyedül :)
2012. febr. 28. 23:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze,úgy akarjuk ha esetleg elmegyünk valahová akkor lenne kint,meg játszani meg nyáron és sem vagyok bent soha és kint lenne velem!:)
2012. febr. 29. 14:50
 5/6 anonim válasza:
Nekem is egy Westiem van,ő ,ha itthon vagyunk akkor kiengedjük az udvarra,hadd játszon vagy napozzon( nyáron),de ha elmegyünk itthonról akkor mindig bezárjuk a lakásba,mert félünk,hogy ellopják. Szoktuk vinni sétálni is és foglalkozunk vele. De rafinált,mert ha hideg van kidúgja az orrát és már jön is vissza a lakásba. Szerintem estére nem jó,ha kint van hagyva.
2012. márc. 6. 14:21
 6/6 Zuzu456 válasza:
Dehogy baj.mert amúgy kinti kutya,ès èrdekessèg kèpen eredetileg vadàszkutya volt,csak àttenyèsztettèk.tèlen bèleljètek ki a hàzàt
2012. márc. 10. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!