Kutyasuli gond?
Van egy 10 hónapos kuvaszunk és csak most jöttünk rá,hogy kéne neki kutyasuli,de márt oviba nem mehet,de a képzések 40-50 000 Ft-ok,a szüleim drágának találják meg amúgy se állnak úgy anyagilag.Ne értsétek félre,jó kajára,oltásokra és vész esetén műtétre van félretett pénz,de erre nem nagyon.Nem tudtok egy kicsit olcsóbbat?
14/L
Menj a topmancs-ba ott csak eg huszas
A MEOE Pestlőrinci kutyaiskolája havi 8ezer forint ha jól emlékszem. Ez heti 2 foglalkozást, tehát havi 8-10 (attól függ hogy jön ki a hónap). A magyar fajtáknak külön örülnek, nem sok van. Kuvasz már jó ideje nincs.
40-50ezer egy kutyasulira nekem nagyon soknak tűnik...
Hát az attól függ, miért kellene neki kutyasuli? Ha viselkedési problémák miatt, akkor az a rossz hírem van, hogy a legtöbb olcsóbb sulival semmire se mentek, akkor inkább hívjatok házhoz valakit, az olcsóbb és lehet ugyanolyan hatékony is, mint egy kutyasuli.
Ha viszont csak foglalkozás meg tanítás kell neki, akkor sétáljatok be a legközelebbi helyi suliba, elég lesz az is, nálunk 6000 a havidíj, és el lehet bulizni, nem rontják el a kutyát (bár a falkavezérség kifejezést még nem mertem kiejteni a számon az iskola területén, szerintem valami túlmisztifikált úri marhaságnak tartják :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!