Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyák 2x is "összeragadt...

Ha a kutyák 2x is "összeragadtak", abból biztos, hogy lesz kiskutya?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
*felelős állattartás
2012. febr. 27. 20:06
 32/86 A kérdező kommentje:
20.02 igazad van. Azt azért senki sem várhatja el tőlem, hogy kint álljak az udvaron és azt nézzem, hogy a kutya mikor ugrik rá a másikra. Megtörtént ez van. Ellene tenni nem tudok.
2012. febr. 27. 20:10
 33/86 gabrielli ***** válasza:
0%

Kedves 27-es!

"És semmi pénzért nem adnám oda egyik kutyámat sem neked, hidd el."

Na, látod, ez az amit nem tudok megérteni! Egyáltalán nem is ismersz, nem tudsz rólam semmit, de azért a nagyképűség mégis megvan benned, fitogtatni azért mégis képes vagy "fölényességedet". Todod, semmiképp nem kellenének a te kutyusaid, nekem most pillanatnyailag elég ez az egy amelyik van. Nem kértem tőled hogy adj egy kiskutyát, majd amikor kérni fogom akkor válaszolj kérdésemre. Addig itt egész más a kérdés, arra válaszolj ha tudsz...

2012. febr. 27. 20:12
 34/86 anonim ***** válasza:
100%

nagyon rosszul látod a dolgot.

a kérdező egyrészt választ kapott a kérdésére, másrészt ne várd el menhelyi kutyákkal foglalkozó, érző szívű, felelős kutyatartóktól, hogy a húszezredik szaporítónál is higgadtak és diplomatikusak maradjanak. a banális kérdés nem baj, úgy tanul az ember, ha kérdez. itt az volt a baj, hogy a kérdésből egyértelműen kiderült, hogy amit csinál, amire készül arról lövése sincs. és ez baj, nagy baj. a szukájának, a születendő kölyköknek, és a környéki menhelyeknek is.

nem az első szaporító aki itt felbukkan, heti szinten 4-5 ilyen kérdező kerül elő, némelyik még meg is ideologizálja a saját badarságait. a rutinos válaszolók már hamar beazonosítják melyik típushoz tartozik az adott kérdező, róla is tudjuk, hogy mi motiválja és mi lesz a kiskutyák sorsa, már most. mert belőlük 12 egy tucat.

2012. febr. 27. 20:13
 35/86 anonim ***** válasza:
100%

" Azt azért senki sem várhatja el tőlem, hogy kint álljak az udvaron és azt nézzem, hogy a kutya mikor ugrik rá a másikra. Megtörtént ez van. Ellene tenni nem tudok."

1. ha célirányos volt a párosítás, akkor igenis, ott kell állni a kutyákkal, és figyelni rájuk!

2. ha nem volt célirányos, akkor meg pláne nem hagyjuk egyedül a tüzelő kutyát az udvaron!

3. tudsz tenni ellene, leírták minden második válaszban: ivartalaníttatod!

2012. febr. 27. 20:16
 36/86 anonim ***** válasza:
De tudsz tenni ellene, mégpedig úgy, ha ivartalanítod. Én sem vagyok tenyésztő, személyesen nem is ismerek egy tenyésztőt sem, 3 olyan kutyám van, akik a szaporítónak hála ilyen-olyan fogyatékossággal élik majd le az életüket. A kedves első gazdájuk azonnal szabadulni akart tőlük, amint kiderült a fogyatékosságuk.... Néhány napja volt egy kérdés, valakinek az apját megharapta a kutyájuk, sintért vagy menhelyet keresett. Írtuk neki a fajtamentőket sorra, én még arra is meg mertem kérni, hogy írja le a kutya paramétereit, mert ha megfelelő, én ideiglenesbe elvállalom (elviszik a fajtamentők, aztán nálam lehet, míg nem talál végleges gazdira-ez általában örökre szól), és még neki állt feljebb, elhordott minket mindennek, hogy neki csak menhelyet mondjunk, a többit meg tartsuk meg magunknak... hát, íme a sötét jövőkép a kiskutyáknak... EZ a szomorú
2012. febr. 27. 20:17
 37/86 gabrielli ***** válasza:
0%
Még mindig félre beszlsz, ne haragudj! Lesz vagy sem kiskutya, ez volt a kérdés! Erre még nem olvastam választ. Én erre vagyok pl kíváncsi, mert itt a válaszok nem csak a kérdezőnek szólnak, neki lehet talán privátban is írni, hanem az olyan böngészőknek is mint én vagyok és egyszerűen olvasgatom ezt az oldalt. Ezt olyan nehéz elképzelni?
2012. febr. 27. 20:18
 38/86 anonim ***** válasza:
83%

ha nem olvastál erre választ, akkor a hiba a te készülékedben van.

én olvastam. segítsek, vagy boldogulsz egyedül is a betűkkel?

2012. febr. 27. 20:21
 39/86 anonim ***** válasza:
100%
Vemhesség alatt is lehet ivartalaníttatni, ez nem indok, hogy most már muszáj megszületniük a kölyköknek.
2012. febr. 27. 20:22
 40/86 anonim ***** válasza:
le lett írva a válasz százszor. Ha azonnal ivartalaníttat akkor biztos nem lesz.
2012. febr. 27. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!