Melyik "lusta" kutya illik hozzám?
Hozzám egy olyan kutyus illene, amellyel többet lehetne a lakásban labdázni, kötelet húzni, játszani, mint sétálni.
Lehetőleg 45 cm alatt legyen a marmagassága és ne legyen hosszú-szőrű.
Ha kell még infó kérdezzetek csak!
vinném őket, csak nem olyan nagyon hosszúra-->átlagos.
nem szeretem a ráncosakat.
csak a bostont.
A linkelt kutyalistában nincs benne, de saját tapasztalatomból én a mopszot tudnám neked ajánlani!
Imádnivaló kutyafajta, bár sajnos a túltenyésztettség miatt van néhány jellemző problémája, betegsége.
Én személy szerint először nagyon csúnyácskának találtam ezt a kutyafajtát - alapból a szobakutyák sem tetszettek. Aztán hozzánk beköltözött hozzánk ez a kutyus, és meglepett, mennyire megszerettem. Azóta elképzelni sem tudok nála édesebb kisállatot. :)
Alapból szeret sokat aludni. Órákat végig tud aludni anélkül, hogy felébredne, igazi kis lustaság. Viszont ha ébren van, akkor nagyon szeret játszani: húzunk vele kötelet, "harcolunk" a plüssállatért, kergeti a lézerpöttyöt, fut a kislabda után, játszunk a frizbivel, stb...
Mikor fiatalabb kutya volt, sétálni is imádott, jó hosszú sétákra lehetett vele menni, sokszor túrázni is elvittük, és imádta. A szabadban is szeret játszani, bár a nagy meleget és a nagy hideget nehezen viseli.
Mostanra sajnos elromlott a látása, emiatt nem nagyon kedveli már a hosszú sétákat, inkább csak rövideket megyünk vele. De még így is nagyon élénk, játékos, és szeretetreméltó.
Köszi a válaszokat!
De a ráncos kutyusokattényleg nem kedvelem!
Biztos, hogy aranyosak, de én.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!