Bunkóság volt leszerelni a kiskölyköt?
Hát én nem teljesen értek egyet. Természetesen jogod van eldönteni hogy ki simogassa a kutyádat, DE szerintem ennél a pontnál kezdődik az állattartás kultúrája. Ilyen esetben én kutyatökeleségemnek érzem hogy elmagyarázzam a gyereknek a helyes viselkedést, hogyan kell megközelíteni egy idegen kutyát, hogyan kell ismerkedni, simogatni. Ha minden kutyás ilyen ellenségesen viselkedik ne csodálkozzunk hogy a szülők, és más nem kutyások csúnyán néznek ránk kutyásokra.
Persze nem ismerem a részleteket, de én nyitott vagyok minden érdeklődésre a kutyám iránt, mert fontosnak tartom hogy a nem kutyások is (gyerek és felnőtt) tiszteljék, és megismerjék a kutyákat.
5. Azért nem kellene átesni a ló túlsó oldalára. Elég paraszt hozzászólás volt ez.
Kérdező.
Helyesen csináltad, mert ne adja ég, odakap a kislánynak, akkor te leszel a mindenféle, hogy megharapta a kutyád. Az én fiam is úgy meg tud örülni a kutyusoknak, egyből rohan(na).
Mindig mondom neki, hogy hagyja békén a kutyust, mert nem biztos, hogy szeretné, hogy ő megsimogassa. Ha ott van a gazdi és hallja ez, akkor az esetek 80%-ban meg szokta erősíteni, hogy valóban nem kéne, mer nem barátságos, fél a gyerekektől, hamis vagy valami. Vagy pedig azt mondja, hogy nyugodtan megsimogathatja. Akkor oda szoktam engedni.
Azt hiszem, hogy ez így jó mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!