A törpecsivavának tényleg kiugrik a szeme?
Figyelt kérdés
Csak mert én azt hallottam hogy ha ideges kiesik a szeme!2012. febr. 25. 16:42
1/6 anonim válasza:
Igen! Mert az egy agyonszaporított semmi.
Ilyet tenyésztőtől nem kapsz csak szaporítótól!
Tenyésztőtől csak normál méretű Csivavát kapsz de annak semmi ilyen baja nem lesz.
Mert törpe csivava nincsen!!!
2/6 anonim válasza:
A "törpecsivavának" nem eshet ki a szeme és nem is ugrik.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 25. 16:47
4/6 anonim válasza:
Nincs törpecsivava, de igen, a nagyon gülüszemű kutyáknak előfordulhat, hogy "kiesik" a szeme, ha nagyon húzzák a bőrt a fejükön vagy ilyesmi.
5/6 anonim válasza:
Ezt a mopszról tutira biztosra tudom, hogy kiugrik a szeme, ha ideges, megszorítják vagy megrészegedik. Ezt igazából a csivava esetében nem tudom, de nem lehetetlen.
6/6 anonim válasza:
Bocsánat, a "megrészegedik" szó csak a véletlenek köszönhető a válaszomban, ehelyett "megrémisztik"-et akartam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!