Milyen kutya kéne nekem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy kint tartanám.Nyáron persze egész nap együtt lennénk,de amikor suliba vagyok akkor 1-2 órát tudok vele lenni naponta.Én valami nagyobb kutyára gondoltam,de kistesóm is van(3éves) szóval nem lenne annyira szerencsés...Mondjuk egy nagyobb kutyát el lehet tartani egy gyerek mellet?(huskyt szeretnék de...)2012. febr. 25. 13:59
11/17 anonim válasza:
Ez ám a boldogság a kutyának, hogy megugathatja a postást, macskát kergethet stb.
Hm.
Ezért tart ott a magyaroknál az állattartási kultúra, ahol.
12/17 anonim válasza:
Azt hiszem fogalomzavarban szenvedsz, a többi családtagommal sem eszünk egy tányérból, mégsem kutyák.
A stílusodra pedig no comment.
13/17 anonim válasza:
#12 te egy ágyban alszol anyáddal és egy tányérból esztek?
14/17 anonim válasza:
jah, képzeljétek nem írtuk rá a tányérokra h kizárólag ki használhatja. Amelyik szimpi abból eszünk, majd mosogatógép és utána más is ehet belőle. de ezt nem értem h miért kellett részletenem! lehet különös szokatlan dolog ez számotokra? :D De kutyával ilyet nem játszuk, fújjjj, még úgy se h a kutya tálja el van mosva! Egészségére annak akinek van ehez gusztusa! jah és igen szoktam egy ágyba feküdni anyámmal, úgy nézzük a TV-t :D de amikor láttam h az ismerősöm kutyája felugrik az ágyára és milyen szőr lesz ott, mást meg nem is részleteznék, gondolkodjatok már el?! Érdekes h ti anyátokkal nem sztek 1 tányérból, és nem fekszetek vele az ágyba, de a kutyátokkal igen?!
15/17 anonim válasza:
A 2 kutya aztán a megoldás, nem egyedül, hanem jtten unatkoznának. Egy kutyára is édekevés 1-2 óra, nemhogy kettőre.
16/17 anonim válasza:
Hát gratulálok, ha ebből neked az jött le, hogy egy tálból eszünk a kutyánkkal. Fel kell, hogy világosítsalak, nem, nem eszünk egy tálból belőle. Mondom én, hogy fogalomzavarban vagy!
17/17 anonim válasza:
jajj boccs! :D Akkor családtagokkal nem eszel egy tányérból, de a kutya családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!