Szabad vinni sétálni kutyát ha tüzel?
Nyugodtan vigyétek el sétálni, ha tudtok olyan helyet, ahol kevés kutya fordul elő. Ajánlanám, hogy azért most ne engedd szabadjára, mert eltűnik pár percre és már "ajándékkal a hasában" tér vissza, Te meg nem tudsz róla!
Szóval pórázon vinném a helyedben.
Nekem is szukám van, mikor tüzelt is vittem, muszáj volt, mivel panel-kutya, csak ott tudja a dolgait végezni. Csak olyankor nem vittem a parkba ahol sok kutya van.
Azóta ivartalanítattuk.
Boglárka. Gondolom mert 8 hónapos ahogy írta is, és biztos első tüzelése. Azért azt jó ha megvárta. Amúgy ha lemúlik, rá egy hónapot még várj és beszélj meg egy időpontot szerintem is a dokival. Hasznos dolog! :)
És hülyeség hogy megváltozik tőle a kutya, francokat! :D
Ugyanolyan aranyos, vidám, játékos, nem hízott egy dekát sem 3 hónap alatt, ha vigyáz az ember a kajájára és mozgatja nem hízik el.
Régebb volt egy kutyán és anyukámékkal vittük sétálni. Tüzelt, de nem nagyon fogalkoztunk vele, mert nem láttunk a közelbe más kutyát. Szaldgált meg minden, mi pedig leültünk és láttuk,hogy a kutya felfut a dombon és eltünt, nem ilyedtünk meg , mert máskor si volt ilyen. És csodák csodájára kis idô múlva kiderül, hogy vemhes. A kölyköket sikerúlt elajándékozni, de utánna rögötn ivartalanítottuk.
Vigyáz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!