Jó körülmények ezek egy huskynak?
Nem tudom más husky milyen, de a miénk rettenetesen féltékeny típus. Nem nagyon szerette, ha a másik kutyával foglalkoztunk, hajlamos volt megsértődni is.
Ha nem ivartalaníttatod, akkor ráadásul szerintem teljesen esélytelen, hogy ne szökjön, még így sem vagyok 100% biztos benne.
Sajnos az udvar mérete nem sokat jelent, ha nem készteti valami mozgásra, feladat teljesítésre. Egy séta pedig általában kevés is neki. (Legalábbis a miénknek.)
Én alacsony kerítés mellé biztos nem vállalnám be. Ráadásul másik kutya mellé sem, de én a tulajdonságait nem is nagyon kedvelem ennek a fajtának.
Bár nagyon szép állat és okos is, egyéniség, csak rettenetesen makacs és szerintem nehezebben is nevelhető, mint pl. egy német juhász.
Pont ellenkezőleg, ha van társasága, jobban érzi magát otthon, és nem fogja a környéket felfedezni unalmában.
Arra viszont készülj fel, hogy szeretnek ásni, unalmukban is, meg hogy hűtsék magukat nyáron. De erről is le lehet szoktatni őket (állítólag) :)
nekem egészen úgy hangzik, hogy készen álltok egy huskyra :)
csak kérlek, tenyésztőtől vegyél, ne támogasd a szaporítókat!
Az én kutyám is egy másik kisebb kutyával él együtt és nagyon jól megvannak, játszanak.. Van 3 macskánk és azokkal is ki jön, az elejében nem jött ki velük, de megszokta őket most már, 2 éves korában került hozzám.
Az enyém is makacs néha, de nagyon okos, meg legtöbbször engedelmes, nagyon alacsony a keritésünk, mégse próbált még soha se kiszökni, pedig ivartalanitva sincs. Arra is emgtanitottuk, hogy mikor apu áll ki az autóval és tárva van a kapu akkor sem szökik ki, hanem leül és várja, hogy csukjuk be.:) Szóval itt az elő példa, hogy lehet őket tanitani, csak akarni kell és nagyon jó kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!