Kiskutyám füle állandóan begyullad, és sajna nagyon büdös. Van-e valakinek ötlete, valami házi praktikára? (shih-tzu)
Lekopogom még az enyéimnek nem volt bűzmirigy problémájuk de szerintem feleslegesen nem kellene nyomkodni.
Egyébként is csak a bal fülével van évek óta visszatérő probléma.
Remélem minél előbb megtalálják a baj forrását!Majd írd meg mi lett az eredmény.
Nem tudom mi az a fül spray, de ne felejtsd, hogy a probléma okát kell megszüntetni, nem a szagot lefedni.
A toklász szerintem kizárt, mert akkor nem csak gyulladt lenne, hanem a kutyád majd' megőrülne. Az enyémnek egyszer volt a fülében, folyamatosan rázta a fejét, 1-2 óra alatt olyan mélyre ment, hogy mire a dokihoz értünk már teljesen félre billentve tartotta a fejét.
A bűzmirigy sem hiszem, hogy okozhatja, hiszen attól nem lehet büdös és gyulladt a füle. Akkor is rázná és dörzsölné a fejét, de nem váladékozna a füle.
Nyilván nem atka, mert az rögtön szemet szúrna a dokinak. A szőr rendesen ki van szedve belülről? Strongholddal még nem kezeltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!