Hol lehet Budapesten diszplázia szűrést csináltatni és mennyibe kerül?
tenyésztéshez kell, vagy csak ellenőrzés képen?
Némely fajtánál meg van adva az elfogadott állatorvosok neve.
Bárhová, ahol van röntgen. Tizenezer.
Ha hivatalossá akarod tenni az eredményt, akkor az ortopédiai egyesület honlapján fenn van az elfogadott állatorvosok neve.
Ezeknél az állatorvosoknál biztosan:
Az árat tőlük kell megkérdezni. Az altatás 3e-10e Ft testsúlytól függően, egy felvétel 3e-5e Ft, HD-hez 1 felvétel kell, ED-hez 4... Ha bírálat is kell az 3e, ha igaz...
Köszönöm a válaszokat.
3 és fél éves golden retriever kutyáról van szó. Versenyszerűen agilityzik és csak a saját magam megynyugtatására kell(páran azt mondták furán ugrik és én is észrevettem pár hete).
Eddig Diószegi Zoltánnal beszéltem, ő 20ezret mondott. Csak be akartam szerezni pár infót mielőtt bárhova is mennénk.
Óbudán lakom, de Budapesten belül bárhova elmennék.
Menj el Dr. Makai Péterék rendelőjébe, XVI. kerület Szlovák ut. Ő szintén tagja a Bizottságnak, és nem 20 e a röntgen. Én azt kicsit soknak tartom. Ráadásul ő meg is mondja neked, hogy jó-e vagy sem. Gondolom csak ezt szeretnéd tudni.
Dr. Makai Péter:
Minivet Állatorvosi Rendelő Budapest, Szlovák u. 108.
Nyitva tartás: minden nap 8-20-ig
Tel.: 06-1-405 24 77
E-mail: minivet00@gmail.com
És itt a dokik listája is.
Minden versenyző kutyát csak orvosi papírral engednék versenyezni.
Bármilyen kutyás sportról is legyen szó.
Nagyon szépen köszönöm!
Az előző kommenthez: ez nem igaz, mi már 2 éve versenyzünk és nem volt szükséges, most sem az, csak a saját magam megnyugtatására szeretném megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!