Tenyésztők, hozzáértők mi a véleményetek erről? (DP)
Figyelt kérdés
Találtam egy cikket a diszpláziáról és arra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan látjátok ezt a helyzetet?
2012. febr. 8. 11:41
1/3 anonim válasza:
majdnem 10 éves cikk.
a tudomány folyamatosan fejlődik, azóta sok-sok új kutatási eredményt publikáltak, szerintem fölösleges elemezgetni, inkább keress egy friss anyagot, abból még tanulhatunk is.
2/3 Akiteki válasza:
Az állatorvosok is folyamatosan vitatkoznak róla.
3/3 anonim válasza:
Bevallom a mai zöldkagyló, szuperprémium kutyatáp mánia elterjedését szemlélve, már nekem is megfordult a fejemben, hogy valójában csak nagy biznisz, nagy üzlet az egész, az emberek beugrasztása. Ettől függetlenül én is prémium táppal etetem a kutyáimat, de nem vagyok arról meggyőződve, hogy jobbat teszek ezzel, mintha naponta főzném nekik a farhátat, fejet, rizst, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!