Meddig várjak a tejfogak kihullására?
Én úgy tudom, hogy bódítanak ilyenkor.
Marha lábszár csonttal próbálkoztatok? Tudom, akkora a csont, mint maga a kutya.. Így elég vicces.. De az én kutyámnak ez hozta ki az egyik tejfogát, ami már szinte teljesen fekete volt, mozgott, de semmi mástól nem esett ki, csak ettől!
Köszi a válaszokat! Akkor remélem őt sem altatják majd.
Nem, azzal még nem próbálkoztam, de holnap veszek egyet és meglátjuk... hátha nála is beválik :)
Az is hasznos lehet, ha "rongyoztok", vagyis valami ócska rongydarabbal vagy alkalmas játékkal huzavonáztok, hogy kénytelen legyen erősen ráharapni. Az én kutyámnak attól esett ki pár tejfoga.
Vehetsz neki marhabőrből préselt műcsontot, az se baj, ha kicsit "nagy neki", minél többet bíbelődik vele, annál jobb.
Mellesleg volt egy keverék kutyánk, akinek 3 éves koráig megvolt az egyik felső tej szemfoga. Semmi baja nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!