Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet abból probléma ha...

Lehet abból probléma ha fertőtlenítőszer kerül a kutya szájába?

Figyelt kérdés
a minap nagyon összevesztek a kutyáim, az egyik megragadta a másik fülét, és az istennek nem engedte el! persze a másik a nyakát támadta, mindezt morgás, ugatás, rángatózás közben csinálták a kutyák. mire sikerült szétcibálnom őket, az egyik kutyának ottmaradt az egyik foga a járdán, meg a fülében leletkezett egy kissebb lyuk. mostmár viszonylag rendben vannak, kaján veszhettek össze, ugyebár ősi ösztön... a kérdés lényege az lenne hogy a kutya az istenért nem engedte el a másik fülét, próbáltam szétfeszíteni az állkapcsát, de engem is megharapott, aztán úgy jöttek szét, hogy felkaptam az egyiket, és szószerint leráztam róla a másikat. közben persze cincálták egymást, meg engem is. leferttőtlenítettem őket spitaderm-el, csípte őket, de muszály volt. ha legközelebb véletlenül ilyesmi fordulna elő, arra gondoltam hogyha valami rettenetes ízű cuccot öntök a kutya szájába akkor elengedi. a sebfertőtlenítőre gondoltam. de csak egy pár cseppre. ha belekerül a szájába érzi hogy nemjó, csak nem nyeli tán le... egyéb baja lehet tőle?
2012. febr. 23. 16:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mikor melyik kezdi, de szerintem a 2 kutya között nincs még eldöntve hogy melyikőjük az erősebb.
2012. febr. 23. 21:40
 12/14 A kérdező kommentje:
amúgy békés kutyák, nem szoktak veszekedni, békésen elvannak egymás mellett egy ólban alszanak, egy fazékból isznak, (enni külön szoktak)stb... amikor ugatják a postást akkorsem szoktak egymásnakesni, akkor összefognak a postás ellen. 2-3 nap után elfelejtik az ilyen dolgokat, megint szent lesz a béke. csak most én szedtem szét őket,nincs lejáccva a meccs, nincs eldöntve ki nyert.
2012. febr. 23. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor itt a baj, hogy szuka mind a kettő. Ivartalanítani kellene őket. Nem lehet, hogy az egyik vagy esetleg mindkettő tüzel?
2012. febr. 23. 22:51
 14/14 A kérdező kommentje:
elképzelhető. Ivartalanítani nem akarjuk őket.
2012. febr. 24. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!