Heti egyszer tudnám vinni a kutyámat kutyaiskolába, az is hasznos? Ezenkívül otthon mennyit kell még vele gyakorolnom?
Sajnos most nem tudom megoldani, hogy többet legyek vele, körülbelül heti 2-3 napot tudnék vele gyakorolni.
Szülőknél van a kutya, ragaszkodom hozzá.
Szokásos gondjaink vannak, nincs rendesen szocializálódva, ha sétáltatom, akkor húz és az idegen kutyákhoz rohanna, nem merem elengedni, mert nem mindig jön vissza, ráadásul újabban még szökik is.
Ha menne rendesen pórázon, már szüleim is többet vinnék sétálni...
Nagyon szeretném megoldani ezeket a problémákat!
Csak azon gondolkodom, hogy van-e értelme most hétvégén először vinni, aztán egy hét kimarad, és utána tudnám megint vinni.
Ha minden igaz, hétfőn tudom vinni ivartalanítani, és én vasárnaponként tudok menni kutyasuliba. Szóval az elég sok idő, de macskánál a varratszedés 10-12 nap volt, ha jól emlékszem, nem tudom, hogy kutyánál hány nap.
Ja értem.
És szüleid nagyon messze laknak?
Amúgy én megvárnám az ivartalanítás (varratszedés kutyánál is 10-12 nap) végét, és akkor folyamatosan tudtok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!