Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német juhász panelba?

Német juhász panelba?

Figyelt kérdés
Pár hete vettünk a párommal egy német juhász kiskutyát. Éppen költözés előtt álltunk szóval nem panelba volt tervezve a kutyus. De a házat mikor elkezdtük újítani akkor vettük észre hogy szörnyű állapotban van. Sok pénz bele öltük és költözni nem tudunk. De most nem ez ez a lényeg, olyanokat kérdeznék akiknek nagytestű kutyájuk van panelbe . Tudom sok gond van vele, de jó lenne ha valaki írna hogy milyen is egy nagytestű kutyát panelban tartani. Most igazából nem tudom mit csináljak megtartsam vagy ajándékozzam el valakinek ?? De hisz a szívem szakad meg érte :-((

2012. febr. 22. 16:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Vigyáztunk a fülére , de be van neki gyulladva, állandóan vakarja. Már most szebb neki egy két kezelés után. 12.000 ft ot adtam érte. A képen annyira nem látszik, de szép barna színe van és a hátán van egy fekete rész meg a hasán. Jó elkanyarodtunk a témától :D Nekem az a lényeg, hogy az enyém :D Imádom úgy ahogy van. Igazából a tesóját szerettem volna elhozni a kislányt aki szép rajzos volt, de szokták mondani hogy a kutya választ gazdát, na nálunk is igy volt. Remélem jó helye lesz nálam és minden rendben lesz vele :D Köszönöm hogy őszinték és segítő készek vagyok!!!!
2012. febr. 22. 19:22
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Háááát.... Az a lényeg, hogy szereted. De remélem, megtanultátok a leckét, és ha esetleg ismerősöd, családtagod így venne magának kutyust, elmondod ezt amolyan tanmeseként. És tényleg csak a jóindulat beszél belőlem, egyáltalán nem akarlak bántani. Kívánom, hogy legyen egészséges, éljen nagyon sokáig és szeressétek nagyon egymást!!! :)
2012. febr. 22. 19:31
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy egyébként tényleg aranyos kutyus!!! :)
2012. febr. 22. 19:32
 24/27 anonim ***** válasza:
27%

Ordasod lett:))

Szép ebecske!

Jócskán fog változni a színe 4 hónapos kor körül.

2012. febr. 25. 17:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Atkás volt a füle? Ha igen, tegyél rá Strongold cseppet. Bolha ellen is véd. Havonta kell. Éedemes legalább 3 hónapig rátenni. Utána mehet a kullancs elleni védekezés.
2012. febr. 25. 17:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Kezd el fésülni tüsi kefével, hogy szokja.Az idei téli vedlés előtt pedig szerezz be egy forgó fogú fésűt.
2012. febr. 25. 17:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem atkás a füle, annyira koszos volt már neki hogy a fül töve teljesen begyulladt! Már szerencsére szép tiszta, hétfőn meg is kaphatja az első oltást! Már fésülöm most sok szőr ki jön belőle hát még vedléskor. Akkor vettem észre hogy nem is göndör a szőre mint ahogy hittem csak össze volt neki tapadva , meg nem csak a háta fekete hanem oldalt is van két két fekete csík :D Köszönöm a jó tanácsokat!!!
2012. febr. 26. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!