Német juhász panelba?
Figyelt kérdés
Pár hete vettünk a párommal egy német juhász kiskutyát. Éppen költözés előtt álltunk szóval nem panelba volt tervezve a kutyus. De a házat mikor elkezdtük újítani akkor vettük észre hogy szörnyű állapotban van. Sok pénz bele öltük és költözni nem tudunk. De most nem ez ez a lényeg, olyanokat kérdeznék akiknek nagytestű kutyájuk van panelbe . Tudom sok gond van vele, de jó lenne ha valaki írna hogy milyen is egy nagytestű kutyát panelban tartani. Most igazából nem tudom mit csináljak megtartsam vagy ajándékozzam el valakinek ?? De hisz a szívem szakad meg érte :-((2012. febr. 22. 16:49
11/27 A kérdező kommentje:
Basszus :-( Ezt nem tudtam :-( Azt mondta a tenyésztő hogy még ráérek vele :-( Utána kellett volna olvasnom :-( Igen féreg hajtva volt, de hát ki tudja, ő mondta én nem láttam :-( De most ez baj lesz , hogy később kezdi el az oltást ??? Köszönöm a linket!!!!
2012. febr. 22. 18:24
12/27 anonim válasza:
Soha nincs késő beoltatni a kutyát, és ne izgulj, nagyon sok olyan kutyus nő fel, aki csak a kötelező veszettség ellenit kapja meg. Nem mondom, hogy ez jó, de ennyire ne parázz, csak minél hamarabb oltasd. Féreghajtót szerintem nem befolyásolja a fülgyulladás, kérj az állatorvostól, megmondja, mennyit adj neki és te is beadhatod. Nekem több kutyám is van, az előző gazdijuk nem oltatta őket, csak a legelső volt meg, már több hónaposak, kihívtam az állatorvost, de a féreghajtón kívül nem adott mást, meg a veszettség ellenit, azt mondta, a többi már veszett fejsze nyele.... Szerencsére egészségesek, mint a makk!!!
13/27 anonim válasza:
Minél később kapja meg az oltásait annál később találkozhat idegen kutyákkal, ez pedig a szocializáció szempontjából nagyon rossz.
14/27 A kérdező kommentje:
Most kicsit össze vagyok zavarodva. Mikor elhoztam a kiskutyát azt mondta a pasi hogy 8hetes, de látom a hirdetés a testvéreiről, hogy 8hetesként árulja őket, még jó indulattal is 9hetesnek kéne lenni. Raktam fel a kutyámról egy képet szerintetek hány hetes ???
2012. febr. 22. 18:48
15/27 anonim válasza:
Hogy hány hetes, azt meg nem mondom, de h nem típusos (magyarul szinte biztos h van benne más is) és nem lett szép a füle, az ezer százalék.
Gondolom tk nélküli "tenyésztett" kutya, ugye?
16/27 anonim válasza:
Nem vagyok egy németjuci szakértő, de ezzel a kutyával valami nem oké. Mármint szerintem ő nem fajtatiszta.
17/27 A kérdező kommentje:
Láttam a szülőket és szép fajtiszta kutyák, az apa rajzos az anya ordas. Hogy álljon még neki a füle 9és fél hetesen ?? Sok kutyának még ilyen korban le van lapulva a füle.
2012. febr. 22. 18:57
18/27 A kérdező kommentje:
Ja nincs neki törzskönyve. De ha anya "félre " ment amit nem hinnék akkor is az enyém :D Ha tiszta ha nem :D
2012. febr. 22. 18:59
19/27 anonim válasza:
20/27 anonim válasza:
Lesimogattátok a fülét :( Ha nem, akkor nagyon csúnyán átvertek... Kedves szaporító pártiak, itt vagytok? Kérdező, nem bántalak, ne érts félre.... megmondod, mennyit adtál érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!