Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kistestű kutyák közt melyik...

A kistestű kutyák közt melyik a legokosabb fajta?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 14:41
 1/7 A kérdező kommentje:
csak mert olvastam már hogy a border collie meg a német juhász nagyon okosak, de mindkettő nagytestű, és kistestűbe ...
2012. febr. 22. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Állítólag az uszkárok nagyon intelligensek, nem véletlenül őket használják cirkuszi kutyaként is. A papillon és a sheltie szintén az okosabbak közé tartozik, őket agilityzésre használják gyakran.
2012. febr. 22. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:

A bordercollie nem olyan nagytestű, de egyébként én kizártnak tartom, hogy lenne hülye kutya. Különböző vérmérsékletű kutyák vannak, van amelyik jobban tud koncentrálni, hamarabb rájön dolgokra, de egyiket sem mondanám butának. Pláne nem választanék ez alapján kutyát magamnak.

Szóval inkább tulajdonságokra és küllemre válassz szerintem.

2012. febr. 22. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy legokosabb fajta. Kikiálthatják a világ legokosabb kutyájának is a border colliet, ha a gazdája nem tanította meg és nem szocializálta akkor úgy is satu marad. Neveléstôl függ!
2012. febr. 22. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem boston terrierem volt ésrendkivül okos értelmes és ragaszkodo,legfőképp bátor kutya,csak ajánlani tudom mindenkinek!
2012. febr. 22. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem bichon frise-m van, nagyon hamar rájön dolgokra, gyorsan tanul :)
2012. febr. 22. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem bichon havanese-m van, ő is rendkívül okos és szintén agility és dog dancing bajnok... :))) Kislány, 5,5 kg, már felnőtt, 4 éves.
2012. márc. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!