Egy kutyát le lehet arról szoktatni, hogy ne nyalja a fenekét, ha igen hogyan?
Most nem bántásból, de az ilyen kérdéseket bírom.
A vicc az egészben, hogy az esetek 95%-ban, amikor ilyen kérdést tesznek fel, kiderül, hogy a kutya épp 1000 millió másik olyan dolgot csinál, amit normál esetben nem lenne neki szabad, de hát azt hagy csinálja, mert hát kutya, de pl az hogy tisztálkodik és esetleg az nem esztétikus azt ne csinálja már a kutya, mert az gusztustalan. Most feltennék legszívesebben jó pár kérdést, hogy ugyan a kutyanevelés milyen szinten működik, de inkább nem teszem, mert megint én leszek a bunkó.
Egyébként, ha ez rád nem igaz kedves kérdező és egyébként tök jól nevelt a kutyád, minden rendben működik, akkor ne vedd magadra, csak ezt most így ki kellett írnom magamból.
Kérdésre a válasz: mint ahogy már leírták, nem tudod leszoktatni, mivel nála ez a higiénia.
Muszáj! Miért te talán nem mosd meg ott??
De ha ennyitől már minden bajod van mit szólnál az én 2 kan kutyám hoz amik nem csak ott nyalogatják hanem máshol is....
És most komolyan ez az egyetlen probléma a kutyáddal? Az ilyenek tényleg ki tudnak hozni a sodormból...
Amúgy nem hinném, hogy túl sok fogalmad lenne a kutyákról, a kutyanevelésről, ha tényleg ezeket komolyan mondod, amiket mondasz...
Na mindegy, már megint bunkó vagyok, de nem tudom az ilyet magamban tartani...
Az én kutyám soha nem csinálja :O Vagy legalábbis soha nem láttam, de "arra felé" tényleg nem szokott szimatolni.
Kistestű, 2-3 naponta megmosom a fenekét. Mindig szilárdat kakil, szóval nem marad olyan a feneke körül.
11:34-es, legfejebb nem látod. Minden kutya nyalja a senekét, max az olyan nem, ami nem éri el (betegség, testi hibák, stb).
Kérdezőnek meg nem tudom mi ebben az undorító. Akkor remélem te se mosol s3gget meg egyéb testtájékot sem, hiszen olyan undorító, hogy a saját kezeddel hozzáérsz.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!