Ivartalanított szukával és kannal lehet kiállításra nevezni?
Kivéve:
MÁTÉSZALKA CAC - 2009. szeptember 20.
Magyarországon először nyílik lehetőség az ivartalanított fajtatiszta kutyák bemutatására a MEOE által szervezett kiállítások történetében. A MEOE mátészalkai szervezete a CAC kiállítást rendezők közül elsőként kíván élni azzal a lehetőséggel, hogy a tenyésztők és tulajdonosok az ivartalanításon átesett kutyáikat is bemutathatják a rendezvényen.
Nevezési feltételek: FCI Törzskönyv
Nevezési osztályok: ivartalanított kan kortól függetlenül, ivartalanított szuka kortól függetlenül.
Nevezési díj: 2.500 Ft.-
A bírálatok a fajta körben történnek a fajta bírálatok előtt.
BEST IN SHOW program keretében adják ki a "Kiállítás legszebb ivartalanított kanja" és a "Kiállítás legszebb ivartalanított szukája" címet.
www.meoemateszalka.hu
Első, olyanról még nem hallottál hogy hobbykiállító? Szerencsére nem csak tenyésztők viszik kiállításra a kutyáikat. Amúgy akkor a tenyészszemle mire van? Nem ott bírálják el hogy lehet-e tenyészetni???
2. köszi, benevezem Mátészalkára a kutyáimat.
2. vagyok:
ettől még az elsőnek teljesen igaza van, ne támadj rá
és hogy öszinte legyen én még nem hallottam hobbykiállitorol pedig voltam már 1-2 kiállitáson :) nagyon sok pénzbe kerül és igy tulajdonképpen feleslegesen csinálnák
de mindig vannak olyan rendezvények ahol az ivartalanitott kutyust és a keverék kutyust is meg lehet méretettni :)
sok sikert mátészalkához :)
igen,ez tényleg hülyeség..nem minden kutyát kell/akarnak tenyészteni,aki kiállításra jár,más funkciója is van a dolognak..
egyébként az ivartalanítás tényleg fontos,azén havanesem is ivartalanítva van és ezt kéne tennie minden törzskönyv nélküli hobbikutyatartónak..
be kéne vezetni,hogy ivartalanított kutyák is felvezetehetők legyenek.
amúgy asszem veterán kategóriában indulhat ivartalanított..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!