Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire bíztok a MEOE-ban?...

Mennyire bíztok a MEOE-ban? Úgy gondoljátok, hogy csak is fajtatiszta kutyákkal foglalkoznak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 19:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
63%

Na, eljutottunk a feljelentésekig.

Annyira egyszerű... Akinek nem tetszik, nem lép be.Nem kötelező MEOE-s kutyát tenyészteni. A vezetőket a tagok választják. Mint a kormányunkat. Ja....hogy nem úgy működnek, ahogy ígérték? Következő választásnál lehet változtatni.

2012. febr. 19. 22:44
 32/51 Akiteki ***** válasza:
0%
Egyetértek. Nekem is erősen provokáció szaga van a dolognak.
2012. febr. 19. 23:23
 33/51 anonim ***** válasza:
73%
A nem tetsző dolgok mindig provokációnak számítanak. "Egyik kutya nem harapja meg a másikat!" Mennyire igaz is ez a mondás. Akik ezek ellen a tagok ellen (kérdésben szereplő), vezetők, tenyésztők ellen tenni tudnának, pont a tagok, de ilyen-olyan érdekek miatt, mind hallgatnak! Provokációnak, kitalációnak titulálják az ilyen eseteket. Ott ahol a bíró is szaporít, állatot kínoz, nevetséges ebtenyésztésről és szaporításról vitatkozni.
2012. febr. 19. 23:50
 34/51 Akiteki ***** válasza:
0%

Tudod létezik olyan a törvényben is, hogy az ártatlanság vélelme. Amíg nem bizonyítják, addig bizony csak vádaskodás.

Főleg az ilyen beszólások. Mondhatnám a savanyú szőlő esetét is, az is igen gyakori.

2012. febr. 20. 00:35
 35/51 anonim ***** válasza:
83%

Naponta támadsz le itt embereket úgy, hogy szinte semmit nem tudsz a kérdezők körülményeiről. Ez az ártatlanság védelme olyankor is jusson eszedbe, amikor utolsó, állatkínzó, pincében ellető, mocskos szaporító, és még mit tudom én mikkel vádaskodsz itt úgy, hogy semmi információ nincs a birtokodban!

Mielőtt még megvádolnál közlöm, hogy soha nem volt nálam szaporulat!!!

2012. febr. 20. 01:03
 36/51 anonim ***** válasza:
74%
azért mert van pár tözskönyves kutyád, még nem mentesit az alól, hogy tovább szaporitod a törzskönyv nélkülit. az meg, hogy a MEOE-ból felhivtak???????? minek? ott annyi bennfentes van, hogy attól hoz el kiskutyát, akitől csak akar, és tenyésztőtől. Nem csinálja magának a plussz programot, hogy törzskönyvet kreál. Ráadásul telefonba bemondja, hogy vannak kiskapuk? Egy ismeretlennek? ne viccelj már, ezt ugye te sem gondoltad komolyan. És milyen bemutató kutya? Mit mutat be? Annyira ritka fajta, hogy az sem érdekli, ha nincs papirja?
2012. febr. 20. 06:33
 37/51 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert nincs egy kutyának törzskönyve,még lehet fajtiszta. Kötelező talán,minden fajtiszta kutyának törzskönyv?
2012. febr. 20. 06:59
 38/51 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó: minden kutya fajtiszta ebben igazad van, még az enyém is. :)

Törzskönyvvel bizonyítod azt, hogy a fajta standardjának megfelel, amelyiknek nincs törzskönyve az fajtajellegű kutya.

A "kérdéshez": azt én sem értem, hogy mitől olyan nagy szám a törzskönyv nélküli kutyád, hogy egy ismeretlen MEOE-s emberke felhív és kiskapukról beszél neked, mert hogy annyira szüksége van arra a kutyára?

Egyébként a MEOE-nél nem csak fajtatiszta törzskönyves kutyák lehetnek bejegyezve, mivel épp most fizettem be a 3000 FT-ot, hogy a törzskönyvnélküli, keverék kutyám be legyen jegyezve, mivel nem akarom, hogy esetleg emiatt ne tudjak indulni sportversenyeken.

Biztos, hogy vannak korrupt emberek, mint mindenhol, de maga a sztori elég fura, és logikátlan.

2012. febr. 20. 08:38
 39/51 Akiteki ***** válasza:
22%
Röhej, hogy az támad, aki megkérdőjelezi a támadást. A névtelenül vádaskodó, képlékeny sztorikat előadók meg a szegény áldozatok. Látod ez a különbség, ha valaki meri vállalni a véleményét.
2012. febr. 20. 09:22
 40/51 anonim ***** válasza:
84%
Nem akarok nagyon belefolyni a dologba, de ha arra gondolunk, hogy a MEOE-s bírók nagyon nagy részét kiállításokon úgy meg lehet venni, mint egy kilo krumplit, akkor ez is elképzelhető.
2012. febr. 20. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!