Mennyire bíztok a MEOE-ban? Úgy gondoljátok, hogy csak is fajtatiszta kutyákkal foglalkoznak?
Na, eljutottunk a feljelentésekig.
Annyira egyszerű... Akinek nem tetszik, nem lép be.Nem kötelező MEOE-s kutyát tenyészteni. A vezetőket a tagok választják. Mint a kormányunkat. Ja....hogy nem úgy működnek, ahogy ígérték? Következő választásnál lehet változtatni.
Tudod létezik olyan a törvényben is, hogy az ártatlanság vélelme. Amíg nem bizonyítják, addig bizony csak vádaskodás.
Főleg az ilyen beszólások. Mondhatnám a savanyú szőlő esetét is, az is igen gyakori.
Naponta támadsz le itt embereket úgy, hogy szinte semmit nem tudsz a kérdezők körülményeiről. Ez az ártatlanság védelme olyankor is jusson eszedbe, amikor utolsó, állatkínzó, pincében ellető, mocskos szaporító, és még mit tudom én mikkel vádaskodsz itt úgy, hogy semmi információ nincs a birtokodban!
Mielőtt még megvádolnál közlöm, hogy soha nem volt nálam szaporulat!!!
Utolsó: minden kutya fajtiszta ebben igazad van, még az enyém is. :)
Törzskönyvvel bizonyítod azt, hogy a fajta standardjának megfelel, amelyiknek nincs törzskönyve az fajtajellegű kutya.
A "kérdéshez": azt én sem értem, hogy mitől olyan nagy szám a törzskönyv nélküli kutyád, hogy egy ismeretlen MEOE-s emberke felhív és kiskapukról beszél neked, mert hogy annyira szüksége van arra a kutyára?
Egyébként a MEOE-nél nem csak fajtatiszta törzskönyves kutyák lehetnek bejegyezve, mivel épp most fizettem be a 3000 FT-ot, hogy a törzskönyvnélküli, keverék kutyám be legyen jegyezve, mivel nem akarom, hogy esetleg emiatt ne tudjak indulni sportversenyeken.
Biztos, hogy vannak korrupt emberek, mint mindenhol, de maga a sztori elég fura, és logikátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!