Mennyire bíztok a MEOE-ban? Úgy gondoljátok, hogy csak is fajtatiszta kutyákkal foglalkoznak?
Namégegyszer, mert most sem tiszta.
Tehát van egy tk. nélküli kutyád és annak csináltál egy almot.
Valaki felhívott, aki kiképző és a meoeben valahol valaki. És ő majd berakja a saját kutyája alá, hogy az szülte és legyen törzskönyve?
Hát mit mondjak? Zsák a foltját.
B típusú törzskönyv még van a magyar fajtáknál ez alól egyedül a Puli a kivétel.
1 hónapja beszél a Komondor klub elnökével...
Aki meg téged felhívott sz
*bocsi véletlenül elküldtem az üzenetet
Aki pedog téged felhívott nem hiszem hogy MEOE-s volt csak azt mondta!
Ha jól tudom, némely kutyás sportoknál adnak ki b jellegű törzskönyvet. Hívhatjuk, akár regisztrációs papírnak is. Ezzel mehet a kutya versenyre.De másra nem jogosítja fel.
Ha "kiképző" és bemutató kutyának akarja az említett ebet, talán erről van szó.
Figyelj: egy kiképző nem azonos a tenyésztővel. Mindenhol vannak csalók, tolvajok. Egy ember tevékenysége nem minősít egy szervezetet. Ott is vannak csalók, az én fajtámban is tudok felsorolni szaporítókat, akik folyamatosan hamis törzskönyvekkel árulják a kutyákat. De hagy ne politizáljak, inkább máshonnan hoznék példát: egy ittas vezető balesete sem feltételezi, hogy mindenki részegen vezet.
Ha zavar, jelentsd fel a MEOE-nál. Ez Részedről korrekt eljárás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!