Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertes házban lakók! Ti mit...

Kertes házban lakók! Ti mit csináltok az ürülékkel?

Figyelt kérdés

Nemsokára költözünk panelból kertesbe. Idáig teljesen tiszta sor volt, hogy leviszem a kutyák és összeszedem utána a piszkot, majd az erre kijelölt tartóba bedobom.

Valószínű hogy az első időkben kevesebbszer tudom majd sétálni vinni, ezért elkerülhetetlen, hogy ne piszkítson a kertbe. De ha a kertbe csinál, akkor azzal mit tegyek? Az, hogy a többi szemét közé dobjam be, valahogy nagyon nem szimpatikus.... Ti mit csináltok?

2012. febr. 19. 11:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

ZOL!

Csak hogy tisztában legyél a dolgokkal, rákerestem az erre vonatkozó rendeletre, amely külön kitér erre. A kukákba háztartási szemét helyezhető.

"Nem minősül háztartási szemétnek:

- az emberi ürülék,

- az állati hulla és trágya,

- jég, hó, sár,

- az épület megrongálásából, bontásából, vagy javításából származó nagyobb - 25 kg-on felüli ¬mennyiségű anyag,

- tűz és robbanásveszélyes, mérgező, illetve fertőző anyag,

- minden tárgy vagy hulladék, amelynek elhelyezése - terjedelménél vagy súlyánál fogva - a szemétgyűjtő edényekben, zárható nylon vagy papírzsákban nem lehetséges,

- minden olyan egyéb anyag, eszköz vagy tárgy, amely a szemét szállításánál, felrakásánál az emberre, állatra vagy járműre veszélyt jelent, így pl. nagyobb méretű szúró vagy vágóeszköz."

2012. febr. 19. 12:10
 12/31 anonim ***** válasza:
aha... szóval akkor a szaros pelenkát hova dobja az ember? (csak mert az emberi ürülék)
2012. febr. 19. 12:12
 13/31 anonim ***** válasza:
Köszi. Nem tudtam. Igen innentől kezdve viszont tényleg kérdés, hogy mi legyen a pelenkával.
2012. febr. 19. 12:19
 14/31 anonim ***** válasza:

12-es!

Nem írtam, hogy egyetértek ezzel, de ez a rendelet. Ha megszeged akár meg is büntethetnek, vagy otthagyhatják a kukádat a házad előtt, nem kötelesek elvinni.

2012. febr. 19. 12:29
 15/31 Akiteki ***** válasza:
Nehogy már a farok csóválja a kutyát! Fizetek a szemétszállításért, ezért szépen elviszi, amit beledobok.
2012. febr. 19. 12:44
 16/31 anonim ***** válasza:

általában a kutya piszkot fehér vagy fekete kis zacskóba lehet rakni.. nem hiszem hogy mondjuk a kukás elkezdene turkálni az ember szemetében hogy aha pelenka! akkor ez itt marad! vagy mi van ebben a fekete zacskóban?:D

megmondjuk főzésnél a levágott kövér hús vagy mócsing az minek számít? :D szóval ez a rendelet a szokásos nesze semmi fogd meg jól.. (nyáron a kuka meg mástól is büdös nem csak a kutya kakitól szóval...)

Mondhatom erre hogy Magyarország, én így szeretlek? vagy ez máshol is így van? :D

2012. febr. 19. 12:47
 17/31 Akiteki ***** válasza:

Én be sem zacskózom. A tetején van néhány zacskó, amit vasárnap kiviszünk. Hétfőn reggel jön a kukás, felemeli a tetejét, a többit már nem látja, mert a gép csinálja.

Ha állati tetem sem lehet benne, akkor mit csináljak a csülökcsonttal?

2012. febr. 19. 12:55
 18/31 anonim ***** válasza:
Napi 2x csak ki tudod vinni őket. Szokják meg, hogy a kertben nincs kaki, és akkor nem kell ezen agyalni. Egyébként ha én kertes hátban laknék, akkor tuti, hogy valamelyik bokor tövébe ásnék egy keskeny, de mély gödröt, és oda dobálnám. Engem nagyon zavar, hogy a kutyakakit a többi szemét közé kell dobni. A termőtalajnak kifejezetten jót tesz.
2012. febr. 19. 13:01
 19/31 Attila791111 válasza:
A kukában való elhelyezés -főleg a tetején-elriasztja a hobókat! Nekem nagyon bejön,hogy nem dobálják szét az utcánkban a szemetet.De az is jó megoldás ha a szennyvízcsatorna tisztítónyílásánál beledobod.(AMI AZ UDVAROTOKON BELÜL TALÁLHATÓ) Nálam legalábbis tökéletes bevált.4 KUTYUSUNK VAN.
2012. febr. 19. 13:15
 20/31 anonim ***** válasza:
54%
Azért másokra is kellene gondolni néha Akiteki, a kukás emberekre gondolok, akik éhbérért dolgoznak. Szagoltatod velük a sz@rt, mert még be sem zacskózod. Fertőzésveszélynek teszed ki őket. Nem nekik fizetsz és szabályt szegsz! Én is fizetek, havi 2500-at, mégsem teszek ilyet.
2012. febr. 19. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!