Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan ajándékozhatnám el a...

Hogyan ajándékozhatnám el a keverék kölyköket?

Figyelt kérdés
Nem valami szépek, bár az anyjuk háromnegyedig bernipásztor, de az apjuk valami keverék. Hol tudnám őket elajándékozni? nem szeretném megölni őket, sem menhelyre vinni...
2012. febr. 19. 09:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egyáltalán nem rondák.:)
2012. febr. 19. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Legalább egy oltást adass be nekik és féregtelenítsd rendszeresen (2hetente) őket. Sokan hiába tetszik nekik a kutya és vinnék el, az oltás, féregtelenítések hiányában nem merik, mert mi van ha 2nap múlva meghal...

Csinálj egyenként vagy kettesével róluk képet lehetőleg ne ládában, hanem valami szebb környezetben. Esetleg nemenkénti bontásban is lehet, külön a kanokat, külön a szukákat. Sokat számít egy jó fénykép!

Ha ez mind megvan, akkor neten rengeteg helyre fel lehet tenni őket. expressz.hu, aprod.hu, kiskutya.hu, haziallat.hu, allatok.info ...

És facebookon is kiteheted, illetve felveheted a kapcsolatot ott az egyes menhelyekkel, állatmentő alapítványokkal is, és ők is -általában szívesen- kiteszik a gazdikereső kutyák közé a képeidet.

2012. febr. 19. 10:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Én magam is szeretem a fekete kutyákat, de tény, hogy nehezebben gazdisodnak. Eleve használható, jó képet is nagyon nehéz csinálni róluk. Ha meg végig nézed a menhelyen régóta gazdira váró kutyák sorát, java részük fekete. Nem tudom mi ez a megkülönböztetés, talán az emberek tekintetét hamarabb megfogja egy színes kutyus, vagy a nagy fekete kutyák félelmetesnek tűnnek.
2012. febr. 19. 10:51
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
A vicces az, hogy én mindenkit lebeszélek arról, hogy ilyen expressz és hasonló típusú helyekről vegyenek ált. beteg, gyenge, szaporítótól származó kutyákat, ahogy itt, a GYIK-on minden normális ember is. Felelősségteljes ember nem innen keres kölyköt. A kicsik sorsa eléggé meg van pecsételve. Persze, le lehet pontozni, de rossz látni, hogy 7 kölyök megint menhelyre, gyepire, felelőtlen, ostoba emberekhez fog kerülni.
2012. febr. 19. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.

Miről beszélsz? Fajtatiszta kutyát ne keressen senki ezeken a helyeken, mert nem kap, pláne nem egészségeset. De egy keverék kutya esetében merőben más a felállás. Igen is kutya kötelessége hirdetni őket, és mindent megtenni azért, hogy ne kerüljenek menhelyre, ha már ilyen felelőtlen volt. És nem minden ott hirdetett kutya beteg. Hisz a menhelyek hol máshol hirdetnének? Minden lehetőséget meg kell keresni az ottani kutyák gyorsabb gazdisodása érdekében.

2012. febr. 19. 11:04
 16/19 Mailerdeamon ***** válasza:
A fekete tényleg nehezen megy sajnos, de ha van rajtuk jegy valamivel jobb a helyzet. Amúgy helyes kutyuk. A legfontosabb, hogy készíts róluk szuper, ellenállhatatlan fotókat és tedd fel őket minél több helyre mint bernipásztor keverékek.
2012. febr. 19. 12:26
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

A válaszíró 90%-ban hasznos válaszokat ad.

Arról beszélek, hogy a szülők szűretlenek, bármilyen örökletes betegséget hordozhatnak. És a legtöbben pénzt is kérnek a kölykökért az iylen oldalakon, talán a kérdező is fog. Ha pedig a legszebb, legaranyosabb kölyköket el fogja tudni adni pénzért, talán nem az fog neki lejönni, hogy de jó, pár hétig kiskutyázhatott és még egy kis plusz pénz is befolyt? És most nem konkrétan a kérdezőre gondolok, hanem az átlag, naiv, ostoba szaporítóra. Nem tudom, a kérdezőre ez mennyire igaz.

Fogalmam sincs, mit kéne tennie a kérdezőnek. Ez már-már állatkínzásnak minősül, hogy felelőtlenül és szándékosan lehozott egy teljesen keverék almot. A kölyköknek nincs biztos jövőjük, bárki bármit tehet velük szabadon. Mivel keverékek, feltételeket nem lehet szabni a tartásukkal kapcsolatban. Bár gondolom a kedves kérdező is minél hamarabb meg akar majd szabadulni a kölyköktől, nem fog, nem is tudna válogatni a gazdák között.

És igen, én mindig a menhelyeket ajánlom, nem ezeket a szaporító oldalakat.

Bocs mindenkitől, de kicsit már elegem van, hogy minden tele van felelőtlen állattartókkal! Miért kell fölöslegesen szaporítani? Miért nem lehet megelőzni? Nem lenne olyan nehéz.

2012. febr. 19. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Én láttam már Expressen díjnyertes, fajtatiszta kutyákat, és tényleg jó alomból származnak, egyáltalán nem betegek, lehet hogy pár idióta felteszi a girhes kutyáját! De nincs semmi megkülönböztetés, annyi hogy talán a legnépszerűbb oldal, és találni keveréket, fajtatisztákat- amik egy része szaporitótól származik, de találni teljesen jó minőségű, dijnyertes szülőktől származó kölyköket is , hivatalosan bejelentett kennelből! Erről ennyit!
2012. febr. 19. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:
24%
Újabb szerencsétlen sorsú kiskutyák!!! Az Isten áldja meg Őket! Ha tudod hogy szuka kutya akkor meg kellett volna előzni ezt a "tragédiát" Ma már annyi kutya van mint a szemét, ha sikerül elajándékozni - akkor szerencséd van, de nem látom sok esélyét, hogy mind jó helyre fog kerülni. Főleg ha szuka is van közte, akkor még nehezebb lesz! 7 kutya... Jézusom!
2012. febr. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!