Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Shar pei szobában vagy szabadb...

Shar pei szobában vagy szabadban végezze el legalább a kisdolgát?

Figyelt kérdés
Lányomék kaptak a héten egy 8 hetes kölyköt, de elég szétszórtan élnek, mindketten dolgoznak, a párja műszakokban. egyenlőre nincs sok gond vele, néha bepisil, de kihordják pisiltetni. Én viszont a kutya szemszögéből nézve szerencsésebbnek tartanám az almos WC-t, hogy ne kelljen akár órákig is visszatartania, ha éppen napközben nincsenek itthon. Véleményekre vagyok kíváncsi, eddig nem volt "benti" kutyánk, nekem van labradorom és spánielünk volt azelőtt, de ők udavaron éltek :)
2012. febr. 18. 11:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szeretném leszögezni nem vagyunk sem hanyagok, sem állatkínzók! Kivinni a kutyát természetesen van idejük, de ha reggel 1/2 7-kor elmennek dolgozni mindketten és délután 4 után érnek haza, akkor nem tudom mikor vinnék ki??? nem az estékről és reggelekről van szó és főleg nem a hétvégékről! Persze ha a vőm éjjeles, vagy délutános akkor nincs gond, csak ha egyikük sincs otthon, arról az időről lenne szó. A lényeg a rendszertelen otthonlét! Tanácsot kértem nem utasítgatást. Több állatot is tartunk, de benti kutyakölyökkel nem volt tapasztalatunk és csak most aggódom a kutya kényelme miatt. Ja és nem mellékesen felneveltem gondolkodó felelős emberkéket is, úgyhogy a kioktatás kicsit erős néhány kommentelő részéről. nem sértődtem meg véletlenül sem, csak a kérdésemre egyenes választ alig kaptam...
2012. febr. 18. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért nem kaptál normális választ, mert bután tetted fel a kérdést.

Eleve azt mondja a kutyás emberek 99%-a hogy természetesen szabadban végezze el a dolgát.

Remélem ez a válasz kielégítő volt számodra.

Senki nem akart kioktatni, de azt jó ha tudod hogy alom ide-alom oda, ha ilyen kölyökkorban rájön a kisdolog vagy nagydolog oda fogja fogja nyomni ahol éppen van. Rendszeresség híján pedig nagyon nehezen válik szobatisztává. Az egész lakás el lesz aknásítva, nem győzik majd takarítani a lányodék.

2012. febr. 18. 23:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi. valahogy ennyit akartam megtudni, meg volt még pár normális válasz, de ha te megértetted a kérdést, akkor sztem nem csak abban volt a gond :) most mi sem hosszútávra gondoltunk, de volt a pelusos tipp is, meg még pár ötlet, csak a nekiszaladós kommentek nem voltak hasznosak :)
2012. febr. 19. 01:44
 14/14 rekusska válasza:
anya, tényleg bután tetted fel a kérdést...és megtaláltalak... :D:D nem élünk szétszórt életet, mikor elolvastam a kérdést, csak néztem...jesszus, ebből mindenki úgy veszi le, h egy hanyag, szétdobált ruhákkal teli lakásban elünk, ahol a kutya szenved...a kutyus köszönjük, de nagyon jól van, naponta 5-6szor járunk pisilni, és 3 hetente van 4 nap, mikor a párom és én is 7től 3ig dolgozunk, de ilyenkor is lesz, aki minimum 3szor ez idő alatt megsétáltassa...Veszünk neki almot csak azért, h ha egyedül van, tényleg ne szenvedjen, de attól ugyanúgy le fogjuk hordani...Szóval mindenkinek nyugi van :)))
2012. febr. 20. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!