SEGÍTSÉG! 3 hónapos kiskutyám megevett egy kb 2 cm-s üvegszilánkot! Mitcsináljak vele?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 21:54
1/14 anonim válasza:
Semmit nem tudsz, csak reménykedni, hogy távozik a széklettel. Figyeld, nem vérzik-e. Ha a legkisebb vérzést is tapasztalod, azonnal vidd orvoshoz.
2/14 anonim válasza:
Etess vele kenyeret, és itass vele sok tejet hátha kifossa...
Aztán kakaót is tegyél bele, onnan fogod látni, hogy már végigért rajta, amikor már sötétbarnát nyom ki.
3/14 anonim válasza:
Több eszed is lehetne, például a telefonkönyvből nézhetnél egy ügyeletes állatorvost és megkérdezhetnéd mondjuk tőle, nem a sok önjelölt sarlatán válaszaiban bízni.
4/14 anonim válasza:
Ügyelet, minél előbb. Bele is pusztulhat.
6/14 anonim válasza:
Az üvegszilánk könnyen elvághatja a nyelőcsövet, a gyomrot, a beleket. És bár én nem értek hozzá, nem vagyok orvos, de nekem az tűnne logikusnak, ha a szilánk nem kényszerülne mozgásra, nem segítenéd elő még különféle dolgokkal a vándorlását, mert annál nagyobb lenne az esélye, hogy ha eddig nem is, akkor eztán sebeket fog ejteni. A bél egyre szűkül, a szilánk pedig nagy, én így laikusként is kicsi esélyt látok arra, hogy épen megússza a kutya ezt, ha te nem fordulsz segítséghez. Szóval azonnal rohanjatok orvoshoz, ha eddig ez el is maradt!
7/14 anonim válasza:
Mindenképp hívj fel egy állatorvost. Majd írd meg légyszi mi lett, mert izgulok a kiskutyusért.
8/14 anonim válasza:
Szerintem minnél előbb vigyétek el orvoshoz,meghogy 2 cm?????az marha nagy ám,ha egy kutya lenyeli!!!
10/14 anonim válasza:
A perisztaltika beforgatja helyes irányba, ettől függetlenül van kockázata.
Egyébként igaza van annak, aki azt írta, orvosi problémákkal nem a neten kell kutakodni, hanem dokihoz kell fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!