Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek? Szerintetek...

Mi a véleményetek? Szerintetek melyik a legagresszívabb és melyik a legkedvesebb kutyafajta?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
* elnézés a helyesírásért, most látom,hogy hülyeséget írtam :)
2012. febr. 17. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:
*agresszív jelzőt), speciel az én kutyàm minden probléma nélkül jàtszott egy pittel.
2012. febr. 17. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Még annyi, hogy meglàtàsom szerint àltalànossàgban a nagytestű kutyàt tartò gazdik komolyabban veszik az eb nevelését, mint a kistestű kutyàsok. Tisztelet a kivételnek!
2012. febr. 17. 22:39
 14/20 Mailerdeamon ***** válasza:
64%

Igaz, hogy a fajta ad egy bizonyos alapot, de egy kutya sem agresszív magától.

Kaukázusival nincs tapasztalatom, de az említett kuvasszal és vizslával van. Nálunk most a vizsla a legproblémásabb, legkötözködőbb, ha kaját szagol ront rá arra aki a legközelebb áll hozzá (még új a csapatban). A kuvaszunk jámbor jószág pedig közel sem foglalkozunk vele annyit.

2012. febr. 18. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Legagresszívabb fajta szerintem a pitbull terrier.

Legbarátságosabb havanese.

2012. febr. 18. 14:16
 16/20 Cinti12 ***** válasza:
Ez csak a kutyától FÜGG.
2012. júl. 7. 12:07
 17/20 anonim válasza:

Én rengeteg kutyával találkoztam. Voltak köztük neveltek, kidobott menhelyiek is. De egyhangú választ kaptam:

Legbarátságosabb: Akármilyen furcsa is, de minden esetben a harcikutyák, a pittek, bullok voltak.

Legagresszívebbek: A juhászkutyák. Ennek nem tudom mi az oka.. talán a vérükben van a szabadság, a vándorlás, és hogy a munkájukon kívül nem parancsolnak nekik..

Kedves hozzászólók és kérdező. Remélem bennetek nem él az elfásult, buta tudat, miszerint a harcikutyák agresszívek. Kiábrándítalak benneteket, azok a legkedvesebb kutyák. Nyalisak, vidámak, hűségesek, tűrik a gyűrődést, főleg gyerekek mellé tökéletesek, jó neveléssel persze, ahogy minden kutya. (: És ha eszetekbe jutna a félelmetes multjuk figyeljetek csak: Arra lettek tenyésztve, hogy harcoljanak. Kutyákkal és, hogy hűségesek legyenek a gazdájukhoz, akár harc közben is könnyedén benyultak hozzájuk és szédszették őket. Emberre nem támadhattak. Ezek ellenére azt tapasztaltam, hogy a többi kutyával való kapcsolatuk is jobb mint a többi kutyáé, mert játékosak. Csak ajánlani tudom. Persze, nevelés, nevelés, nevelés!!

2014. jún. 11. 10:00
 18/20 anonim válasza:

Még valami: 4 kutyám van.

Egy pincsi: ő a legagresszívebb.. ez van.. ha felidegesítik, még engem is megharap, szerencséje, hogy nem fáj, hanem elröhögöm magam. (Nyugi, nem idegesítem, de van amire érzékeny, pl. fürdetés)

Egy golden: Amíg ő volt a főnök, nagyon agresszív volt. Engem is majdnem megharapott, persze nem unaloműzésből, hanem fésültem és meghúzódott a szőre.

Egy bukovinai juhászkutya: Nagyon kedves kutya, ha nem nyulsz hozzá. A fejét is simogathatod, de ha meghúzod a hátsófelén a szőrét, elszakad a mézesmaddzag. Egyszerűen nem az a simogatós öleb. Egy komoly kutya, játszani se láttam soha.

És egy Pit keverék: Végtelenül barátságos. Szinte mindenkinek örül, és összenyalogatja még azt is, akire torkaszakadtából ugat. Akármit csinálhatok vele, egy szava sincs, maximum behúzott farokkal szalad a helyére. A gyerekeket és a többi kutyát pedig imádja :D

És igen, mind megvoltak nevelve, de van, ami a személyiségükhöz tartozik. Van amit nem lehet belőlük kinevelni, nem csak ők kell tanuljanak, mi gazdik is. (:

2014. jún. 11. 10:08
 19/20 Schrancdorka ***** válasza:
én ilyenkor mindig azt mondom hogy még egy palotapincsi is lehet "vérengző fenevad" szóval nevelés kérdése
2014. dec. 14. 19:07
 20/20 anonim válasza:
Egy kutya akkor agresszív ha azzá teszik.
2014. dec. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!