Van valakinek csivavája? és ha van akk szoljon most
Nekem nem patkánykám van hanem igazi kutyám. (:
Magyar Vizsla <3
kedves második,
a kutyasuliban volt szerencsém nem egy vizslához és csivihez. tanulékonyságban és pontosságban ég és föld volt a különbség – és nem a vizsla javára ;)
de persze minden kutya más, lehet, hogy csak szerencsém volt :)
Én is beszállok. A csivava nem patkány... Volt már vizslám is,(isten nyugosztalja).de hozzáképest a csivavám 100szor okosabb :)
A fentebb szólóhoz csatlakoznék. kutyasuliban is sokkal aktívabbak,energikusabbak a csivavák.
Egyél patkánymérget a vizsláddal együtt.Szemééét
"Egyél patkánymérget a vizsláddal együtt"
Na ebből látszik hihetetlen intelligenciád. Belegondolsz néha abba, hogy mit mondasz/írsz le, vagy csak ömlik ki a fos a szádon?! Hát normális vagy?! Egyen mérget ő is ÉS a kutyája is, mert patkánynak tartja a csivavákat?
A csivavákat (és a gazdáikat) azért utálja zsigerből az állattartók 99%-a, mert a kutyáik idegbetegek és neveletlenek, hasonlóan idegbeteg és neveletlen barbie-gazdival, ráadásul általában a kutya az okosabb kettejük közül. Természetesen akinek nem inge, az nem veszi magára a patkányozást, hanem ír valami olyasmit, mint: "Lehet, hogy a környezetedben ezt látod, de a csivavák nem patkányok, normális kutyák, az enyém is kutyaiskolába jár, stb stb stb.", nem azt, hogy "egyél patkánymérget a vizsláddal együtt".
Kedves utolsó, szerintem ülj le egy sötét sarokba, b@szd magad istentelenül arcon legalább kétszer, és ezentúl GONDOLKODJ mielőtt írsz/megszólalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!