Kaptam kiskutyát, és szeretnék tanácsot kérni, hogy mit etessek vele, hova rakjam őt le aludni, és mibe?
Figyelt kérdés
Máltai selyemkutya. Mikor kell őt orvoshoz vinnem?2012. febr. 17. 13:52
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam, hogy inkább megkérdezem. Mint, hogy valamit elrontsak. De hát, azonnal "lekiabálták" a fejem, hogy miért hozták ilyen hamar el a kutyust, stb.... :)
2012. febr. 18. 09:26
12/12 anonim válasza:
Na azt éppenséggel pont én írtam (aki azt is, hogy nem volt kár kérdezni...:) Tényleg túl korán lett elválasztva, ez tény. Az ilyen kutyák többségével sok gond szokott lenni, leginkább az, hogy elkezdenek nagyon durván játszani. Harapni fog, mert azt gondolja, hogy az is a játék része. Ha 8-9 hetes koráig az anyja mellett van, akkor ő megtanította volna, hogy hol a játék határa. Neked nagyon nehezen fog menni, nehéz olyan visszajelzést adni a kutyának, amiből megérti, hogy nem haraphat erősen.
Nem biztos, hogy így lesz, csak nagy rá az esély:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!