Mi a véleményetek az ír szetterről?
Nagyon tetszik ez a kutyus. Tartásáról mit kel tudni? sokat olvastam róla csak szeretnék olyan véleményeket is olvasni akinek személyes tapasztalata van a fajtával kapcsolatba!
Köszönöm szépen
Egyszer régen volt egy ír szetterünk, és bár nagyon kicsi voltam akkoriban, még jól emlékszem rá. Türelmes, jóindulatú kutya volt és nagyon okos. Mindenféle parancsot könnyedén megtanult és szerette a gyerekeket (köztük engem :D) Semmi rosszat nem tudok mondani erről a fajtáról. Talán az egyetlen plusz dolog a tartásánál a szőrápolás. Mivel viszonylag hosszú a szőre mi mindig keféltük neki, és ha nagyon lucskos lett akkor meg is mosdattuk...
Mindenképpen ajánlom ezt a fajtát :)Azt még tudni kell róla, hogy nagyon szeret mozogni, tehát mozogj vele sokat lehetőleg.És érzékeny kutyus is, nem szabad vele durván bánni :) Amúgy meg egy tünemény!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!