Yorkim van, fél éves és akármit csinálok, nem szobatiszta. Hiába viszem sétálni 2-3 óránként, vettem almot, pelenkát . De semmi. Mit lehet még kipróbálni?
Amíg nem jártam erre az oldalra, el nem tudtam képzelni, hogy milyen állapotok vannak nálunk kutyázás terén.
Cseréld le egy plüsskutyára, jobban jársz.
Minden második kérdés arról szól, hogy a yorki vagy a bichon nem szobatiszta és sza..ik a lakásban a pelenka mellé. Tényleg fárasztó már.
Kedves Második!
Körülbelül 1000 ilyen kérdés van itt fent. Lehet válogatni...
Kedves Második!
Nem tudom írtál-e már ki kérdést, de mielőtt elküldöd, az oldal felajánlja, hogy nézz körül a hasonló kérdések között és kidobja mind, ami hasonló témában felmerült.
Én attól megyek a falnak, hogy például egyetlen németjuhásszal vagy bullmasztiffal sincsenek ilyen gondok. Gondolom akkora sz...t felszedni a lakásban, kissé gondolkodóba ejti az embereket és inkább leviszik sétálni. Csak az ilyen plázadivatkutyáknál fordul elő.
Az én kutyám is keverék és én úgy tanítottam meg hogy:
-belenyomtam az orrát a pisijébe és leszidtam
-az utcai sétánál pedig mondogattam, hogy pisilj és mikor megtette agyon dicsérgettem,simogattam
-ezt csináltam kb 1hónapig és megtanulta,nem kell ide pelenka stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!