Kb mennyi idő alatt lesz teljesen megbízhatóan szobatiszta? Amikor már kibírja az éjszakát?
Mennyi idős?
Amúgy kb 1 éves korukra válnak teljesen totál szobatisztává, amikor már nincsenek balesetek sem, addig előfordulhatnak.
Előző vagyok
Igen, azt elfelejtettem leírni, hogy azért balesetek még nála is előfordulnak, de már ritkán.:)
Az én kutyàm 6 hetes kora òta van velünk. Az utolsò pisi/kaki jò ideig este 11 fele volt. Èjszaka soha nem pisilt/kakilt be (betegséget leszàmítva), reggel fél hétig bírta. Reggelente viszont rendszeresen előfordult, hogy lassù voltam és fentre pisilt véletlenül.
Egyébként most 7,5 hònapos, màr napközben is kibír 7-8-9 òràt.
ez egy lassú dolog ! több hónap !
kitartás, és ne feledd, a kis kölyök kutyának ,nagyon kicsi a hólyagja, így 2-3 óránál tovább nem képesek visszatartani a vizeletet.később ez megváltozik, hiszen egy 1,5-2 kg-os 1-2 éves öleb símán kibír 9-10 órát, de egy 5 kg kölyök kutya 3 órát sem !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!