Szerintetek öreg már egy 6 éves mopsz kutyus az elletéshez? Most lenne rá lehetőség, hogy legyenek kiskutyik, csak nem tudom, hogy nem-e öreg hozzá.
Maga az ellés is megviselné szegényt, és én irtam egyébként a cikket, és abban is le van irva, hogy minden szukának egyszer ellenie kell - ami egy nagy tévhit, hiszen mint mondtam, nekem egy kis szukám emlőrákban pusztult el, és mégis ellet,nah itt a bizonyiték, hogy muszáj ellenie, különben nem lesz emlőrákos!
Az ivartalanitás sok szukánál kedvező, sőt ajánlott!
Ha tehetném és vissza fordithatnám az időt, akkor ivartalanitottam volna a szukámat, és lehet hogy még mindig élne szegény!
A kiskutyákat nem akartuk, egyszer átszökött a szomszéd kutyája, és sajnos meg lett az eredménye! És az álvemhesség sem lesz többé! A bátyjám kutyájának meg méhdaganata volt, és annak is voltak kölykei, szóval ne hidd el a régi falusi mondákat: hogy minden szukának életében egyszer ellenie kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!